2777
2789
عنوان

شما باشین از مادرشوهر دلخور میشین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 60 پست

نه حق داره مالشه🙄

به طلاش چشم نداشته باشید👌

مادرشوهر منم طلاهاش به دخترش رسید

حتی یه سینه ریز بزرگ و قدیمی با کلی طلا

و به پسراش هیچییییی ندادن😅😅😅😅

بمن چه .... مال خودشه دوست داره به هرکی بده☹️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

مادرشوهر منم ی مدت گیر داده بود یع  جا امضا کنیم دخترمم سهم پسری ببره 

اونم ی دختره دوتا برادر  

همه اوکی دادن تا اینکه دختره گفت ی جور بنویسیم ک اگر من یوقت زودتر از مامانم مردم اون سهم به بچه هام برسه برنگرده ب مامانم یوقت ارث ببره😑بازم اینجا چیزی نگفتن 

ی بارم مادشوهرم فراموشی گرفت ی مدت بیمارستان بستری بود

همین دختر شب اول اومد سریع رفت 

بعد به همه گفته بود نگران نباشید الکی ادا در میاره

دیگه اینجوری شد شوهرم  گفت نه حق نداره دو سهم ببره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون ارث به دخترش هم میرسه عزیزم کسی که قرار نبود بخوره مال اونو

من از حرف شما فقط،ناراحت این شدم ک گفتید طلاهاش رو داده ب دامادش ...مثل این میمونه چیزی ب شوهر شما برسه شوهر خواهرت بگه ب بقیه پوله رو دادن ب عروس ...بعدشم دختر وقتی دوتا داداش داشته باشه 

مبلغ خیلی کمی بهش میدن 

یا حتی نمیدن بعدها دیدم ک میگم 

۵۰۰ میلیون چیزی نیست انقد ک بخواد ب 

عنوان ارث بزرگ ازش یاد بشه...همیشه آسمون ب زمین 

میباره یبار زمین ب آسمون 

پدربزرگ من خونشو فروخت و کل پولشو داد به یکی از عموهام 

تو نگاه اول این تبعیض بود 

ولی خب بیشتر که دقت میکردی میدیدی به بقیه ی بچه ها هی کمک کرده ولی به اون عموم هیچ کمکی نکرده بود

مثلا بابام تا کسب و کارش یکم لنگ میشد بابابزرگم کمکش میکرد ولی خب این عموم تا به اون سن عملا به جز هزینه خورد و خوراکش هیچ هزینه واسه پدربزرگم نداشت 

شاید برا شما هم همینجوریه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
مادرشوهر منم ی مدت گیر داده بود یع  جا امضا کنیم دخترمم سهم پسری ببره  اونم ی دختره دوتا ...

شوهرتون حق همچین کاریو نداشته 

بجز اون جمله ی اخری که گفته بقیه حرفاش منطقی بوده 

از نظر قانونی اگه شوهر شما هم خدایی نکرده قبل مادرش بمیره از اموال مادرش هیچ ارثی به شما یا بچه هاتون تعلق نمیگیره

این یه ایراد تو قوانین ماست .

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان