2777
2789
چرا اینجا انقدر خلوته؟همه مامانا ی ماها اکتیو هستن الا بهمنیا
عشق من همسرم.خدایا صد هزار مرتبه شکر به خاطر نی نی که تو دلم گذاشتی خدایا نفسمو به تو میسپارم .من وبابا بی صبرانه منتظرتیم دختر گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تغییرات هفته 13 : موهای جنین شما که حالا قد یک لیموترش اندازه دارد، در این هفته کم کم از سر او جوانه می‌زنند. + از این هفته می‌توانید بعضی از ریزه کاری‌های صورت جنین‌تان را در سونوگرافی ببینید. او اکنون قادر است در عکس‌های سونوگرافی برای شما شکلک دربیاورد؛ البته به صورت غیرارادی! + از این هفته صدای قلب جنین، بوسیلۀ دستگاه داپلر که در مطب پزشکان زنان و زایمان وجود دارد، قابل شنیدن خواهد بود.
فروش لباسهای کودک . بسیار تمیز و در حد نو . اکثر کارها مناسب برای سیسمونی هستن . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1184237&postID=46526742
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
Lena جون فهمی ی زودی بیا بگو راستش من خیلی دلم میخاد بدونم اما همسرم مخالف این همه عجله است البته تو غربال سونوگرافی عزیز به خودش زحمت نداد ک حتی راجع بهش فکر کنه گفت باید یدفعه دیگه دکتر برات بنویسم دوباره بیای الان فقط سونو غربال ه حالا منتظرم تا سونو انومالی
Gesges جان چه جالب که یروز باهم فاصله داریم،اشکال نداره تو چکاب ایندفعت معلوم میشه دکتر من تو قربالگری خواست بفهمه نینی جنسیتش چیه،ولی نی نر قربونش برم خودشو قایم کرد
2810