2777
2789

بچه ها من مذهبی نیستم ولی این خانوم یه جورایی میخواس به من حرص بده مثلا میگف شوهرت وقتی داداشش خونه نبود میومد با من میخوابید 🫤یا مثلا میگف انقد همو بغل میکردیم شوهرم فقط ۹سالش بوده ولی جوری میگه انگار.....

منم به مادرشوهرم گفتم اصلا خوشم نمیاد شوهرمو ببوسه یا دست بدن اینم بهشون رسونده بود حالا استوری میزاره هی نفرین میکنه منم راستش از نفرین میترسم😐😐😐اینم بگم به شوهرم گفتم که دوس ندارم ببوستت 

اینم موقع دست دادن کشید که شوهرمو بوس کنه شوهرم گف نه نه نیاز نیس کلا کینه به دل گرفته

به خدا فقط رو این حساسم ها نمیدونم چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرین ناحق دو قدم میره برمیگرده سمت خودش

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
مطمئنی به منظور بد نگرفتی خودت  وگرنه بچه ۹ ساله

این خانم به منظور بد نگرفته اون به منظور میگفته.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810