2777
2789
خواهر اوضاع داغونه بازار راکده.خیلی ها بیکارن خیلی ها هم که کار دارن مخصوصا کار ازاد تقریبا درامدی ندارن. تو کشوری که پولت رو بذاری تو بانک سودش ییشتره تا بذاری تو کار همین میشه اقتصادش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این مملکت خراب شده ارزش سنگ و ساختمون بیشتر از اندیشه یه ادمه. بازم رشته های مهندسی خوبه کار دارن. رشته های علوم انسانی بیکارن و هیچکس هم ارزشی براشون قایل نیست.منم صبح داشتم به همین فکر میکردم که چیکار کنیم. همش هم میگن بچه دار شین.ازدواج کنین. اخه یه بچه رو هم بدبخت کنیم
من رشته ام مهندسی عمرانه،ارشد چندسال کار کردم و به دلیل کمبود بودجه بیکار شدم حالا بچه دار شدن شوهرمم فعلا کار داره ولی آینده شغلیش معلوم نی همش فکر میکنم چی کنم چی کنم که با همین مقدار هم شاد باشم هم برا آینده بچه پس انداز کنم
آخ...که دلِ ما قشر متوسطیا خونِ... کارمون شده صورتمون رو با سیلی سرخ نگه داشتن. یادمه مجرد که بودم با دوستام رفته بودم سینما...فیلم بی پولی رو دیدیم..اون موقع انقدر به فیلم خندیدم که اشکم دراومد... چند ماه پیش به عنوان یه زن ِ بیست و هفت ساله که سه سال ِبا یه هنرمندِ دانشجوی دکترا ازدواج کرده دوباره فیلم رو دیدم...به معنای واقعی کلمه پای نصف فیلم گریه کردم...مخصوصا اونجا که لیلا حاتمی یه پنج هزارتومنی پیدا کرد،انداختش تو صندوق صدقات...گفت خدا ما رو میبینه...خدا حواسش به ما هست.... ای باز گریه م گرفت

من حدود چند ساله ك در اينترنت همه فعاليتي واسه كسب درامد اينترنتي داشتم

ازبازار هاي بورس و فاركس و باينري اپشن تا خييلي. از سايت هاي كليكي ايراني و خارجي و همكاري در فروش و خريد و فروش دست اووردهاي خودم دو اينترنت و تايپيستي و ترجمه و ...

اما در نهايت هيچ كدومش درامدي نداشت ك نسبت ب تلاشي ك كردم منو راضي كنه و از اونجا تصميم گرفتم كامل از دنياي كسب و كار اينترنتي كنار برم و اصلا طرفش نرم ديگ

تا اينكه حدود دو ماه پيش دوستم ب من ي پكييجي معرفي كرد خيييلييي اصرار كرد ك من اونو بگيرم گفت بگير و پشيمون نميشي و از اين حرفا

2810