2777
2789
عنوان

کشیدگی رباط صلیبی

1435 بازدید | 19 پست

سلام من زانوم ضربه خورده و کوفتگی شدید استخوان و تورم دارم و بعد از ام ار ای مشخص شد که کشیدگی رباط صلیبی هم دارم .کسی تجربه داشته که چقد طول کشیده که تونسته عادی راه بره چون الان از عصا و زانو بند استفاده میکنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییییی

خیلی بدع

من تو فوتبال پاره کردم رباط

خداروشکر کن کشیدگیه..

من.  8ماه نتونستم ک دوباره شروع کنم تمریناتمو

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

این اتفاق برای منم افتاد 

فیزیوتراپی رو هر وقت پزشک گفت برید ولی سعی کنید پاتون رو 

حتی نشسته یکم ورزش بدید که عضله ران ضعیف نشه که بعد به مشکل نخورید ولی دامنه حرکتی زمان می‌بره تا کامل برگرده 

این اتفاق برای منم افتاد  فیزیوتراپی رو هر وقت پزشک گفت برید ولی سعی کنید پاتون رو  حتی ...

من ۵تا دکتر رفتم دوتاش که خوب بود گفت کشیدگی هست .۳تاش گفتن پارگی ولی علائم پارگی ندارم و معاینه فیزیکی ام خوب بود.جواب ام ار ای هم گفت کشیدگی رباط .

الان بعد از یکماه هنوز ورم دارم .بعد از خوابیدن ورم برم فیزیوتراپی

،؟

من ۵تا دکتر رفتم دوتاش که خوب بود گفت کشیدگی هست .۳تاش گفتن پارگی ولی علائم پارگی ندارم و معاینه فیز ...

من الان میترسم راه برم .بنظرم میتونم بدون عصا راه برم ولی نمیرم .تجربه تون را میگید 

من ۵تا دکتر رفتم دوتاش که خوب بود گفت کشیدگی هست .۳تاش گفتن پارگی ولی علائم پارگی ندارم و معاینه فیز ...

برای ورم باید حتما دارو استفاده کنید بعد از کم شدن ورم میشه راه رفت 

فیزیوتراپی دکتر باید بنویسه 

داخل شیراز دکتر محسن آزادی خیلی خوبه 

برای ورم باید حتما دارو استفاده کنید بعد از کم شدن ورم میشه راه رفت  فیزیوتراپی دکتر باید بنوی ...

من الان از ترس خالی شدن زانو میترسم راه برم ‌با زانو بند راه میرم.شما چقد طول کشید که تونستید راحت راه برید

من الان از ترس خالی شدن زانو میترسم راه برم ‌با زانو بند راه میرم.شما چقد طول کشید که تونستید ر ...

بعد شما گزارش ام ار ای هم اسیب کم رباط نوشت.

شما احساس خالی کردن داشتید؟

الان که بدون زانو بند میخوام راه برم زانوم سنگینه زود خسته میشه و با ترس راه میرم

سلام کامل خوب شدید؟ منم اینجور شدم

سلام..آره الان ی دو س ماهی هست دارم دوباره تمرین میکنم یکم سختمه ولی خب دیگه باید تحمل کرد..

کارای سنگین نکنین اگه رباط پاره شده تا وقتی که کاملا خوب شه..

ایشالا خوب شین:)

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
2810