2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس تیرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 173 پست
سلام,خانم تهرانی مارو هم ببین,جوایز قاب دیزاین و کوکی چرا پیگیری نمیشه چهار ماه گذشت
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعداد رایهای منم بگید خانوم تهرانی مرسی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مامان سارا ..سرکاره خانم شما خیلی جالبه که فقط پسره منو دیدی...اگر گزینه های دیگه رو هم ببینید متوجه میشی که از نحوه ی مسابقه سردرنمیاری.لطفا پیام بدید به مدیریت تا روشنتون کنن.گزینه های دیگه به عنوان مثال گزینه ی اول 140 تا لایک دارن .وقتی باز میکنی2تا لایک. نشون میده .وهمینطور گزینه های بعدی و رده های سنیه دیگه ...
هرگز زانو نخواهم زد , حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود ...
شمیلا پست ها : 316عضویت:1391/6/7 1394/4/31 - 10:44 صبح مامان سارا الان تعداد لایکای بعد مسابقه رو نشون میده تعداد آرای زمان مسابقه کنار اسم برنده ها بالای صفحه است
هرگز زانو نخواهم زد , حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود ...
سلام خانم تهرانی دیروز من که در حال مکالمه تلفنی بودم به من زنگ زدن یعنی پشت خطیم بودن که بعد پایان مکالمه متوجه تماسشون شدم که بعد خودم تماس گرفتم گفتن مسئولشون نیستن رفتن امروزم که تماس نگرفتن ممنون میشم رسیدگی کنید
بسیار سپاس گذارم از امتیازاتی که به عکس نی نی من دادین ممنون
سلام خانم تهرانی لطفا یه شماره هم از قاب دیزاین برای ما بزارید ما هم گناه داریم به خدا
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
چرا به من زنگ نزدن پس خانم تهرانی
دوستان عزیز خونه*** پر از گل *** من رو ببینید لایک کنید[smiley]l/l_40.gif[/smiley] نظر بدین [smiley]l/l_46.gif[/smiley]برنده بشم [smiley]l/l_20.gif[/smiley]توسط شما http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111320195917676
2810