2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس تیرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 173 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان چه خبر از جوایز هنوز جوایز شما رو هم ندادن ؟
بدو بیا ببین لایک کن ببین قلب خونه منوhttp://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110620505636676 امتیاز بده شاید شما یکی از برندگان رای دهندشدی[smiley]l/l_46.gif[/smiley] رای بده جایزه بگیر [smiley]l/l_52.gif[/smiley]
2805
چه خوووووووووووببببب به حسابای شما ریختن؟؟؟ من نمیتونم حسابمو چک کنم اگه براتون واریز شده بیاین خبرشو بدین ممنون
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
سلام خانم تهرانی عزیز از انتخاب برنده های تیرماه سر در نمی آورم کسی با یک لایک برنده اعلام شده ولی کسانی که چندین لایک داشتن برنده نشدن آیا اینجا هم باید پارتی داشت
ای بابا بدون مطالعه تاپیکهای مسابقه یک عده تازه وارد میان یک سری سوالا میپرسن و بعد هم میگن پارتی بازی و این حرفها خب شما که اطلاعی از مسابقه ندارین تهمت نزنید دیگه!!!! کافیه تاپیکهای مسابقه رو مطالعه کنید بارها و بارها این سوال با اولین پست کاربرهای تازه وارد پرسیده شده و هر بار هم کاربرهای دیگه جواب دادن شما پست اول برنده های رو که خانوم تهرانی اعلام کردن رو یک بار بخونین میفهمین!!!! تعداد رای های برنده ها تو اون پست معلوم هست و مسلما بیشتر از یک رای هست!!پس باید بفهمید که لایک با رای فرق داره و فقط طول زمان مسابقه گزینه رای دهید هست و بعد اون نیست و فقط هم مسئولین سایت تعداد رای ها رو میبینن و برنده رو اعلام میکنن.
الهه ممنون از حوصلت بخار پاسخ ولا برخی بچه ها بخصوص تازه واردا اشک من یکیو دراوردن از این سوا تکراری
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810