2777
2789
عنوان

روز مادره من حق دارم از مادرم متنفر باشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 42 پست

۱۸ سالم بود ۳ روز قبل مرگش باهاش دعوا کرده بودم سر چیزهای مضخرف باهاش حرف نمیزدم ولی وقتی رفت هزاربار خودم لعنت کردم چراااااا باهاش حرف نزدم الان سنگ قبرشو نوازش میکنم میبوسم چه فایده خدا ازم نگذره هیچوقت 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

میگفتی اگه من بچه همین پدر باشم قطعا منو هم در نظر میگیره 🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچت رفت؟چندسال بود

بیماری ژنتیکی

آخر چهار ماه سقط کردم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
منم تصمیم گرفتم از امسال به بعد هیچی برا روز مادر نخرم 

منم همین تصمیم رو گرفتم 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
بابام تا من خونشون بودم یادمه همش میگفت دختر و پسر یکی هستن من فرق نمیزارم فکر شو شستشو میدن

خیال میکنه وقتی همه چیزو ب اسم پسراش بکنه دیگ میشه والده سلطان

نمیدونه فردا محتاج دخترش میشه

میگفتی اگه من بچه همین پدر باشم قطعا منو هم در نظر میگیره 🙄

بابام نظرش برابر بود همیشه ولی این خانوم نمیدونم چرا اینجوری میکنه از نامادری بدتره حاضره عروساش بخورن من نه

پدرت چی؟  اون باید تصمیم بگیره

امضاتون رو خوندم و صدای دکتر هلاکویی توی ذهنم پلی میشد . 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
منم نگرفتم چون نه مامانم نه مادذشوهرم هیچ کدوم دوست ندارم 

💔💔

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
اخی،خداکنه باز بچه دار بشی

مرسی انشالله❤️🫶

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بابام تا من خونشون بودم یادمه همش میگفت دختر و پسر یکی هستن من فرق نمیزارم فکر شو شستشو میدن

اکثر مادرها پسر دوست ( و پسر پرست هستن ) 

اگه گذاشت چیزی بهت ارث برسه

مخصوصا اگه باباهه ثروتمند باشه