2777
2789
عنوان

روز مادره من حق دارم از مادرم متنفر باشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 42 پست
بابام نظرش برابر بود همیشه ولی این خانوم نمیدونم چرا اینجوری میکنه از نامادری بدتره حاضره عروساش بخو ...

مامان من انقد فرق گذاشته انقد بهم بدی کرده انقد اذیتم کرده

که اگر بگه ملک مال یا هرچی بابام بین داداشام تقسیم بشه ناراحت نمیشم

فقط کاش دست از سرم بر می‌داشت 😐

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
مادرتون درون گراست،پدر منم تا حالا بهم زنگ نزده 

نه درون گرا نیس گلم اگ واسه همه یجور بود میگم خصلتش اینه ولی ب یکی از خواهرام هرساعت میزنگه و ب خواهراش ولی منو بقیه خواهرام اصلااا مادرشوهرم هروز زنگ میزنه اینقد دوسم داره ولی مادرم سال تا سال خودم سراغشو نگیرم کاری بهم نداره شوهرمم از همین بی پناهیم سو استفاده میکنه امروز صب اینقد کتکم زد و فحشای بد و ناموسی بهم زد از دماغ و دهنم خون میزد بیرون

فقد نگاه آسمون میکردم و خدا رو صدا میزدم ک کمکم کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم از این حرفا نزن زشته وقتش بشه بعد صد سال همه چی قانونی نفسیم میشه

سری بعد،مستقیم بگو .اگه قرار به تقسیم باشه،منم هستم.مگه منو از خیابون پیدا کردید؟؟؟

منم با همچین مشکلی روبرو بودم.چند سااال تا اینکه مستقیم به داداشم گفتم.نه 

تصمیم داشت،خونه ای که مادرم ازش اجاره میگیره را بفروشه.منم گفتم نه.دیگه بسه.اگر هم لازم به فروش باشه مال من و خواهرم هست.شما تا الان هرچی بوده بردید و گرفتید و خوردید و فروختید.تا اینکه مثل بادکنک بادش خالی بشه،نشستند سرجاشون.هم خودش هم مامانم.

تازه من به نفع مادرم صحبت کردم .چون دیگه نمیتونست اجاره بگیره بعد از فروش اون خونه و به مشکل برمی‌خورد.. 

ازش شکایت کن برو کلانتری و ...

😐😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
ازش شکایت کن برو کلانتری و ...

صب گفتم زنگ بزن ۱۱۰بیاد بعد میرم هرکاری کردم زنگ نزد

گلم پشت و پناه ندارم پدرم ک مث کوه پشتم بود فوت شده مادرمم بخاطر اینکه محل نمیزاره زیاد ک داماد ببینه بی کس نیستیم خوشم نمیاد برم پیشش حاضرم همینجا زیر اوار کتکاش بمیرم

نه درون گرا نیس گلم اگ واسه همه یجور بود میگم خصلتش اینه ولی ب یکی از خواهرام هرساعت میزنگه و ب خواه ...

ای وااااای عزیزم متاسفم😔😔😔😔

بله همینه ،مردها سواستفاده میکنن وقتی میبیینن خونواده پشت زن نیست، عزیزم سعی کم عصبانیت شوهرتو تحریک نکنی مردها یه لحظه روانی میشن ،و اون لحظه خیلی خطرناکه

ای وااااای عزیزم متاسفم😔😔😔😔 بله همینه ،مردها سواستفاده میکنن وقتی میبیینن خونواده پشت زن نیست، ...

گلم کسیکه بیماری روانی داره ب اب خوردنتم گیر میده نماز میخونم میگه تو داری گولم میزنی بری با مردا مثلا میخای بگی مومنم ذکر میگم میگه تظاهره و....زیاده بخام برات بگم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه شوهری مث منو

گلم کسیکه بیماری روانی داره ب اب خوردنتم گیر میده نماز میخونم میگه تو داری گولم میزنی بری با مردا مث ...

ای وای 

چقد نا احت شدم ،امکان مشاوره رفتن نداری؟

دارو درمانی روش جواب میده ,,آروم میشه 

برات آرامش میخوام از خدا نازنین😔😔😔

ای وای  چقد نا احت شدم ،امکان مشاوره رفتن نداری؟ دارو درمانی روش جواب میده ,,آروم میشه  ...

قربونت برم ممنون گلم

گلم اصلا به هیچ عنوان قبول نمیکنه ک بیماره بخاد دارو مصرف کنه میگه بی نقصترین ادمم