2777
2789
عنوان

💚به به تولد داریم اونم چه تولدی💚

2519 بازدید | 9 پست

ای زمین گوش بسپار ، صدای هلهله می آید . از اوج آسمان ها ، صدای پایکوبی و شادی شنیده می شود . بوی بهترین عطرهای بهشتی فضا را آکنده است. ملائک ، صف به صف در انتظارند و سبد های گل در دست ، چشم انتظار ورود تک گل باغ آفرینش اند. همه شادند. راهش را با گل های بهشتی آزین بسته اند . فرش قدومش ،بال ملائک وچراغ راهش نور الهی است.......

💚جشن میلاد بهترین بانوی عالم مبارک 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس دعا دارم شما ک ساداتی میشه دعا کنی حضرت فاطمه راه درستو بذار جلو پام! ❤❤

منم بنده روسیاه خدام عزیزم، ان شالله ان شالله ان شالله، حضرت زهرا س مادر همه ماست ، قطعا یک مادر هوای بچه هاشو داره 💚🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یا فاطمه الزهرا تو تب دارم میسوزم پولم ندارم خدایا روزیمو خودت بده مردم انقدر چه کنم چه کنم کردم

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
خانم سادات میشه برای منم دعا کنی از  مادرتون بخوای برام واسطه بشه   تو پایان این ماه ...

عزیز دلم، حضرت زهرا س مادر همه ماست، همه مون، مگه میشه یه مادر بچشو فراموش کنه ؟ اونم مادری مثل حضرت زهرا س؟ قطعا خبر از راز دلتون دارن و ان شالله واسطه بشن پیش خدا براتون🌷💚