2777
2789
عنوان

دخترم و میزنم

162 بازدید | 12 پست

دخترم ۷ سالشه امسال کلاس اول هست..از وقتی  مدرسه میره خیلی حاضر جواب شده..حرفم و گوش نمیده ازمدرسه میاد لباساش اینور و اونور پرت میکنه هی بازیگوشی میکنه الان ۴ ساعته اومده دارم بهش املا میگم هی وسطش میره اینور و اونور من و حرص میده ...بهش ،میگم یکم یواشتر حرف بزن ابجیت و بزور خوابوندم بلندتر حرف میزنه تو خونه هیچ کمکم نمیکنه یه کاری و میگم نکن بدتر میکنه .یدونه دختر ۵ ماهه هم دارم اونم طفلکی همش مریض میشه اعصاب واسم نمونده اینم میره رو اعصابم کنترلم از دست میدم میزنمش البته نه خیلی محکم....یعنی تا نزنممش همه چی و به شوخی میگیره و حرفم و گوش نمیده واقعا درمونده شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوسال پیش عین شمابودم بدتر هم بود چون کرونا هم بود. از اون سال ب بعد اصاب نموند برام

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

با روانشناس کودک صحبت کنید،

ولی یچیزی ک خیلی تاثیر داده اینه ک به معلمش زنگ‌بزنید

و ازش بخواید سرکلاس بگه یا مدیر سر صف توضیح بده ک دانش اموزمرتب و مودب،دانش اموزی هست ک وقتی میره خونه لباساشو مرتب آویزون میکنه،پرت نمیکنه ،بچه ها معلمشون خو بیشتر قبول دارن

برای املا هم بگید دخترم مثلا ۲۰ دقبقه وقت دارم بهت املا بگم بشین بنویس،بعدش دیگه هیییچ تذکری نده بذار بره بگرده بچرخه بازی کنه شما سر ۲۰ دقیقه بلند شو برو به کارت برس

اصلا املاشم ک ننوشت به هیچ عنوان جوش نزن،اگر اومد و گفت باشه میشینم یکباره مینویسم و پشیمون بود ک هیچ اگر نه بذارید بره مدرسه و معلم دعواش کنه