دوستان من ۱ ساله خونه پدرم هستم.یه پسر ۵ ساله دارم.مبخوام جدا شم خودم شاغلم مشکل مالی ندارم.فقط خیلی نگران پسرم هستم هم افسرده شده هم لکنت زبان گرفته.خیلی همه بچه حساسیه روزی نیس نگه مامان چرا برنمبگردی خونه؟من۱۲ سال تحمل کردم ابن زندگی رو ولی بچه بیشتر آسیب میدید تو خشونت و دعوا.اگر کسی تجربه ای داره بگه دارم دیوونه میشم 😔
این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی. بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم' مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐 تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻. قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من جدا شو و صبر کن و همه چی رو بسپار به زمان چون با ادامه این زندگی هر دو نابود می شید و آرامشی ندارین ولی بجا که آلان سنش کمه نمعنمیفهمه و با گذشت زمان و فهمیدن بهتر حقایق و بهتر فهمیدن شرایط تو حق رو به تو خواهد داد به نظر من زمان و صبر حلال مشکلاته زمان که بگذزره آدم از هر لحاظ بهتر میشه و هم روحی هم آرامش هم عقلی به خودت و بجا زمان بده و سعی کن حقایق و شرایط زندگی تو تا حد امکان که بهش آسیب نخوره توضیح بدی براش که راحت تر طلاقتون رو قبول کنه و کنار بیاد
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾