2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که کلا دوروز خوردم پف کردم دیگه نخوردم فک کنم یه دوره میخوردم صد کیلو میشدم رو من انگار چند برابر بود تاثیرش
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
فاطیما جان من ورق اول رارم میخورم. ولی دختر عمم روکین میخوره میگه چاق نشدم اصن. لک هم نزدم. ولی میگه یه دوره مارلون خوردم سینه هام بزرگ شد. من پیش مامای باتجربه ای رفتم گفت روکین و ماریلون مثه هم هستن. عوارضشون نزدیک به صفر. فقط گفت بیشتر ۴سال مداوم نباید خورد. گفت باید یه وقفه بنداری و یه دوره از روش دیگه ای استفاده کنی.
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
مرسی اقاقیا. آخه من بخاطر پلی کیستیک و منظم شدن پری از سیپروترون استفاده میکنم وقتی قطعش میکنم یه مدت همه میگن خیلی لاغر شدم. خودم حدس زدم از قرص باشه
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐