2777
2789

وای بچه بابام ی دوست داره پسرش نوبرهههه 

ما بچگی خیلی رفیق بودیم الان ۲۵ یا ۲۶ سالشه این رفت تو کار ازاد  چند ماه ک نه دو ماه پیش لکسوس خرید 

حالا رفت گذرنامه نوشته اینا بره پاریسسس با دوستاش 

وای دارم از حسودی میترکم با شوخی گفتم خب منم ببر دیگه منم رفیقتم گفت بیا بریم  خب میدونه ما از این پولا نداریم میگه 

اخه حسودی نداره؟؟؟ من حسودیم  میشه ذاتم خرابه 

بعد من موهامو کوتاه کردم  چند ساعت پیش مصری 

برگشته میگه بیا با این موهات زیر برج ایفل عکس بگیر مودم اینجوری بود پوول بده پولشو تو حساب کن از سگ کمترم نیام بخدا

من نهایت پول ی شمالو داشته باشم اخه پاریسسسس گردی؟؟؟؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه من داداش داشتم میوفتاد خونه هرویین میزد 

از این عرضه ها نداشت ک  

خداروشکر داداش ندارم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
حالا اگه من داداش داشتم میوفتاد خونه هرویین میزد  از این عرضه ها نداشت ک   خداروشکر دادا ...

اسی اسی اروم باش 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حق داری حسادتت طبیعیه

ارزوی منو داره زندگی میکنه 

تو بدبخت نیستی فقط هرکس تویه سطحه و مطمئن باش توی زندگی هرکسی یه حکمتی بوده پس زندگی بقیه رو کنار بذاره و روی زندگی خودت سرمایه گذاری کن

نگران حسادتت هم نباش یچیز طبیعیه ولی نذار برات عقده بشه تو مطمئن میتونی از چیزایی که فکرشو نمیکنی لذت ببری

بارونو دوس دارم🌱

عزقزم به این فکر کن من پول شمالم ندارم 🤣🤣 

وای منم در عجبم از یسری خانواده ها 

ماهی خداتومن لباس میخرن و همش رستوران و اینور اونور اونوخ من ۷ تومن دارم از وقتی مغزم درک کرد اینقد پول دارم سه تا از دندونام همزمان خراب شده

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم حسودی کردم بش

برگشته میگه پاریس شهر عاشقاس 

هم یک زنم نداریم الان اگر زن‌گرقته بودم باهم میرفتیم 

اینجوری بودم ک اقا تا دیر نشده وقتش نگذشته بیا منو بگیر من اینجا چی ام پسسس