2777
2789
عنوان

این کار مامانم ذوق مرگم میکنه

512 بازدید | 14 پست

یدونه گلدون داره پر از گلای خشک شده ای که من تو هر مناسبت براش گرفتم 

بابامم خریده ها ولی مال همه رو بعد خشک شدن انداخته دور ولی هر چی من کادو دادم گل نگه داشته خشک شدن الان چندین ساله یه گلدون پر گل خشک شده داره 

منم ترغیب میشم گلای مختلف بخرم براش کلکسیونش تکمیل بشه 

رز همه رنگشو گرفتم میخوام این سری برم دنبال آفتاب گردون 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خواهشا گل خشک رو بریزید دور. 

انرژی منفی داره. 

نگه میدارید،  گلدون بخرید و بهش رسیدگی کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوبه دیگه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
منم گلای عقدمون خشک کردم نگه داشتم.چه ربطی داره جدایی میاره چه عجیب  .مشکلیم با هم نداریم

خرافاته انرژی منفی و این داستانا 

خب خاطره خوبی داشتین برا همین نگهداشتنشون حس خوبی میده 

خرافاته انرژی منفی و این داستانا  خب خاطره خوبی داشتین برا همین نگهداشتنشون حس خوبی میده

آه والا خرافات حرفای بی پایه بیشتر انرژی منفی داره تاگل خشک با حرفاشون انرژی منفی تزریق میکنن منم عاشق گلای عقدمم تو ی جعبه کنار وسایل دیگم نگهش داشتم.دوسشون دارم😁😁😁😁😁

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
آه والا خرافات حرفای بی پایه بیشتر انرژی منفی داره تاگل خشک با حرفاشون انرژی منفی تزریق میکنن منم عا ...

آخی چه قشنگ 😍😍 خوشم اومد 

گل خشک انرژی منفی داره 🥴🥴😂😂😂چه حرفا  این تفکر ما آدماس که انرژی منفی داره

دقیقا خب بنده خدا خوشش اومده دخترش یه گل براش خریده خواسته مثلا هر وقت دلش گرفت نگا کنه دلش خوش باشه 

2810