یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
احتمالا خانه داری درسته؟ حالا من که شاغلم عاشق خونه ام یعنی روزی که قراره 24 ساعت تو خونه بم ...
بله خونه دارم.
روز به روز بیشتر میشه متاسفانه
اراده نداره دوباره رژیم بگیرم.
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
ای بابا قد و وزنت چقدره الان؟ منم اراده ندارم که وزن رو نگه دارم به خاطر همین تصمیم گ ...
چقدر خوب
احسنت
۱۵۶
وزنم نگرفتم ولی فک کنم ۷۰ باشم
فرفری جان حتما به کاهش وزن احتیاج داری ..تنبلي نکن ..یا علی بگو
خیلی ام احتیاج دارم.
با سمیرا صحیت کردم
مجدد برم تو گروه. انگار اونجا بودم بهتر بودش.
موفق باشی خوشگلم
نه تا به حال هیییچ کس بهم نگفته.. قد من به دیگران چه ربطی داره؟
ولی خودم از قدم ناراضی ام.. به روی خودم اصلااااا نیاوردم تا حالا.