2777
2789

آیا فکر میکنید بازی فکری و غیرفکری و کاغذ رنگی و مداد شمعی و مداد رنگی برای کاردستی و نقاشی در اطراف شما وجود ندارد؟؟؟!!! 

بیاید اینجا بهتون خبر بدم که وجود دارد....

😄😄

مادرای عزیز، هم خودتون استفاده کنید، هم دوستان و اطرافیان رو تگ کنید یا بهشون اطلاع بدید.

از این فرصتی که هست استفاده کنید.

کتابخانه های عمومی سراسر کشور، که توی هر شهر و استان چندین تا هست، بخش کودک داره، و کلی کتاب و مجله و بازی فکری داره، برای همه سنین، توی سایتش میتونید سرچ کنید ببینید شهر شما کدوم کتابخانه ها هستن.

یکبار در سال ثبت نام می کنید، و کل سال دسترسی دارید به منابع.

من چندتا عکس امروز گرفتم، وقت نشد بیشتر بگیرم، 

کلی فوم و کاغذ رنگی هم دارن که برید با یچه تون کاردستی درست کنید، همه اش هم رایگان.

فقط لطفاً هر وسیله رو سرجای خودش قرار بدید، قطعات رو قاطی نریزید، حتی هرچقدر میتونید مرتب کنید. خیرش برمیگرده به خودتون انشالله.

ثبت نامش در روز کتابخوانی که آبان ماه هرسال هستش، کاملا رایگانه، روزای دیگه حدود سی هزار تومانه. (یکبار سی تومن میدید و عضو میشید و تا یکسال بدون هیچ هزینه ای میرید استفاده میکنید)

هر هفته هم دورهمی های قصه گویی دارن و ... که بسته به کتابخانه، برنامه ها متفاوته.

هم سطح فرهنگی بچه ها بالاتر میره، هم از وسایل های خوب استفاده میکنه، هم همبازی های خوب اونجا پیدا میکنن بچه ها، هم اینکه فضای بسته و داخل ساختمان هستش و در زمستان و تابستان می تونید ساعت ها اونجا بازی کنید.

تنوع بازی هاش زیاده، و هر کتابخانه بازی های متفاوت هم داره، شمام از تجربه تون بگید، اگه رفتید و عکس گرفتید اینجا بزارید.

این تاپیک‌رو براشون یا گروه های خانوادگی ارسال کنید، چون خیلی ها اطلاع ندارن، و حیفه بسیار فرصت خوب و سالمیه.

تازه خودتون هم میتونید با دوستاتون اونجا قرار بزارید، بچه ها بازی کنن، شما صحبت کنید.😄🤩

... توی پست بعدی عکس هارو لود میکنم.

تجربه لاغری راحت تر و زودتر و ماندگار دارم، تاپیک زدم، بخونید. امیدوارم کمکتون کنه و دیگه درگیر چاقی نباشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.