2777
2789
فکر کنم حدس زدش ینی مثلا ممکنه باردار باشه و نوه‌دار شی فلانولی یه سوال شما می‌دونی لطفعلی که در کود ...

اره ولی باردار بود یا نه؟

سوالتون رو هم پست بالا جواب دادم.

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم راستش☹ممنووونم مهربونمم

یه سوال دیگه چرا غزال روز عروسیش گریه میکرد؟

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

یه سوال دیگه چرا غزال روز عروسیش گریه میکرد؟

من تصورم این بود که چون پدر و مادر و خواهرانش کنارش نبودن و این‌چیزا. دیگه دقیقا نفهمیدم دلیل خاصی داشت یا نه

شاید هم چون به قول شما عهدش رو شکست و ازدواج کرد

💙صدا کن مرا... 
من تصورم این بود که چون پدر و مادر و خواهرانش کنارش نبودن و این‌چیزا. دیگه دقیقا نفهمیدم دلیل خاصی د ...

آره ولی خب اگر دلیلش این بود که بیخودی داشت عروسیشو کوفت خودش میکرد (اینو از اونجایی میگم که می‌گن بهترین روز یه دختر روز عروسیشه) .

چرا لباس عروسیش مشکی/سیاه بود؟

آره ولی خب اگر دلیلش این بود که بیخودی داشت عروسیشو کوفت خودش میکرد (اینو از اونجایی میگم که می‌گن ب ...

دقیقاا

احتمالا چون سبکشون و رسمشون اون‌جوریه دیگه همیشه لباس‌هاشون تیره اس و خشن

💙صدا کن مرا... 
شبکه ۱ ساعت ده ینی الان

سلام خوبین من یک سوالی داارم هرکی میدونه بگه اینکه فیام و سریال هایی که پوشش میدن بازیرنویس سریال ها و فیلم هارا زیرنویسو خریداری میکنند؟اکر خریدلری میکنند جایزه که برای عموم پخش کنند حلاله؟ بااجازه استارممنونم الله خدا

دقیقاااحتمالا چون سبکشون و رسمشون اون‌جوریه دیگه همیشه لباس‌هاشون تیره اس و خشن

چرا غزال عهدش رو شکست و با هامان ازدواج کرد؟

زیور چه بد بود که کینه ی پسر دزد و خیانتکارش‌ رو بدل گرفت.