2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره دیدمبپرسید اگه یادم باشه حتماا

رییس قبیله وحشیا گفته بود چون بار اداره قبیله روی دوششه هیچوقت نمیتونه ازدواج کنه پس چرا تا یکی از یارانش ازش خواستگاری کرد اونم قبول کرد؟

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

رییس قبیله وحشیا گفته بود چون بار اداره قبیله روی دوششه هیچوقت نمیتونه ازدواج کنه پس چرا تا یکی از ی ...

ولی یه سوال شما می‌دونی لطفعلی که در کودکی گم شد

چه جوری پیدا شد؟ چندقسمت ندیدم الان یهو دیدم پیش یه آقایی بوده و پدرش می‌خواد بگیردش. ولی نمی‌دونم چه‌جوری از قبیله‌ی وحشیا رسیده به اون‌جا و اون‌ها کین

💙صدا کن مرا... 
مادر نگین پیدا شد؟

به صورت یه طوطی برگشت و فقط صدا داشت تصویر نداشت یعنی صداش از طوطیه و گاهی از خونه‌ی بچگی نگین درمی‌اومد و روحش رو گاهی نگین می‌دید که فاطمه گودرزی نقشش رو بازی کرد ولی بقیه نمی‌دیدنش فقط صداش رو می‌شنیدن و می‌گفتن عه نورا برگشته

💙صدا کن مرا... 
به صورت یه طوطی برگشت و فقط صدا داشت تصویر نداشت یعنی صداش از طوطیه و گاهی از خونه‌ی بچگی نگین درمی‌ ...

آره درسته. 

تو یه قسمت هامان به زیور گفت از غزال کینه نداشته باش اون الآن عروسته ممکنه فردا مادر نوه ات باشه یعنی چی یعنی غزال باردار بود؟؟

غزال همون رئیس قبیله وحشیا بودش هامان هم همونی که با غزال ازدواج کرد. 

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

آره درسته. تو یه قسمت هامان به زیور گفت از غزال کینه نداشته باش اون الآن عروسته ممکنه فردا مادر نوه ...

فکر کنم حدس زدش ینی مثلا ممکنه باردار باشه و نوه‌دار شی فلان

ولی یه سوال شما می‌دونی لطفعلی که در کودکی گم شد

چه جوری پیدا شد؟ چندقسمت ندیدم الان یهو دیدم پیش یه آقایی بوده و پدرش می‌خواد بگیردش. ولی نمی‌دونم چه‌جوری از قبیله‌ی وحشیا رسیده به اون‌جا و اون‌ها کین

💙صدا کن مرا... 
ولی یه سوال شما می‌دونی لطفعلی که در کودکی گم شدچه جوری پیدا شد؟ چندقسمت ندیدم الان یهو دیدم پیش یه ...

جهاندخت به همون برده ای که لطفعلی رو به فرمان جهاندخت دزدیده بود گفته بود لطفعلی رو بکشه ولی برده هه دلش نمیاد و لطفعلی رو میبره میزاره خونه خواهرش (خواهر خود برده هه) بعدم لیث میره شهر بنتوس و پیداش میکنه اون مرده هم که میارش مستوران لیث بهش سپرده بود.