2777
2789
عنوان

ماهی 18میلیون قسط ...بنطرتون قبول کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا چی

مثلا هیوندا سانتافه و... 

اینا ده سال کار کردشون ارزشش بیشتره میدونم صفرش اون قیمت نیس ولی کارکردش بهتره 

اما یه نصیحت اگه قراره طلا و حقوقتو بدی بهتره ماشین براتو باشه و همسرتون پرایدشو نگه داره 

بعد اقساطش یه ماشین خوبم بخرین دوتایی برا شوهرت

خودم و همسرم روهم میشه 35

همسر من درآمدش خیلی بیشتر از درآمد شماست تقریبا بالای ۵۰ در ماه ولی این ریسک رو نکرد میگه خونه رو بزرگتر کنیم و نوساز ارزشش بیشتر از ماشین مدل بالاس ماهی ۲۰ میلیون هم قسط همون تعویض خونه میشه برامون

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
همسر من درآمدش خیلی بیشتر از درآمد شماست تقریبا بالای ۵۰ در ماه ولی این ریسک رو نکرد میگه خونه رو بز ...

ببخشید میتونم بپرسم شغل همسرتون چی هست و ایا خونه از خودتونه؟

حتما ماشینتون خوبه

400سودشه تو 4سال

یعنی مااشین ۱۳۰۰شما۱۷۰۰میخرید؟

نمیصرفه زیادی گرونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

ببین ما پارسال کوییک خریدیم ۱۷۸ پیش خرید نیمی رو اول فروردین دادیم بقیه ش رو آخر شهریور ۵۰ وام گرفتیم که ۶۳ پس بدیم همه با ما بحث کردن و دائم درحال منصرف کردن ما الان همین ماشین ۳۳۰ هس. بخرید بابا پول بی ارزش میشه و کیفش رو هم ببرید