2777
2789
عنوان

تغذیه پیش دبستانی

284 بازدید | 15 پست

سلام دخترم پیش دبستانی میره از ساعت 8تا 11بهد میگه این قد واسم کیک نذار چه چیزایی بذارم براش بخوره یا درست کنم آخه صبحونه نمیخوره فقط ی چایی بعدش میره مدرسه ب نظرتون چه چیزایی بذارم ک گرسنه نمونه؟ 

ازین غذا خوشگل ژاپنی،کره ای ها درست کن بذار توی ظرف غذاش😍

غذاهارو قشنگ کن منظورم اینه.

تخم مرغ، کیک، نون خونگی یکم شیرین(شکری) ، آب میوه طبیعی. میوه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه دانشجو ام هنوز مامانم واسم صبحونه هایی که دوست دارم میزاره😂😂

شکلات صبحونه ، نون و پنیر و گردو ، اوتمیل ، مربا ، پنکک ، کرم ارده

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
نون خونگی چه جوری یعنی

سرچ کن نون شکری طور هستن.

پنکیک هم خوبه واسش عروسکی درست کن واسش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من با اینکه دانشجو ام هنوز مامانم واسم صبحونه هایی که دوست دارم میزاره😂😂 شکلات صبحونه ، نون و پنی ...

من تا زمانی که دیپلم گرفتم موقع مدرسه رفتن    صبحانه‌ نمیخوردم .بابام هر روز صبح میرفت صبح زود حليم و نون داغ میخرید 🥺 ولی من نمیخوردم نمیتونستم صبحونه بخورم  تا ابتدایی بودم نون و پنیر یا ساندویچ تخم مرغ میبردم مدرسه  به اجبار مادرم  که یا میدادم همکلاسی هایی که غذا نداشتن  یا بر میگردوندم خونه . بعد از اون راهنمایی و دبیرستان که بودم پول میبردم  اونم هیچی نمی خریدم . الان دخترم مثل بچگی و نوجوانی خودمه.  گاهی مامانم بهش میگه  مامانت هم همينطوری بوده🤠

ولی بنیه ی جسمی من نسبت به دخترم خیلی قوی تر بود . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
من تا زمانی که دیپلم گرفتم موقع مدرسه رفتن    صبحانه‌ نمیخوردم .بابام هر روز صبح میرفت صبح ...

ایشالا همیشه سالم و سلامت باشن گل دخترتون💕 

منم اکثرا صبحونه هایی که میبرم دانشگاهو برمیگردونم ، هم خیلی سرم شلوغه وقت نمیکنم ، هم اینکه بعضی وقتا تو بخش یه چیزایی میبینیم که کل روز بی اشتها میشم🥲

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .