2777
2789
بیا بگوها گلم

چشم حتما

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مسجد گوهر شاد حرم

آها 

زیارتت قبول باشه منم یاد کن عزیزم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

تقاضا برای تعویض اسمِ شناسنامه ای ( یا نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری ) نباید در روز نحس انجام بشه ( روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

سلام .مگه ثبت نام شروع شده؟نه اسم من در نیومد اسم خواهرم در اومد ولی گف خیلی خوب بود همه چیزش

اره تا ۱۴ آذر فرصت داره

میخواستم ببینم روزه نباشیم گیر نمیدن 

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت