2777
2789

بچها من ۲۰سالمه دانشجو حقوقم و هیچ حرفه ای بلد نیستم و آینده رشته ام از الان تضمین نیست یعنی باید آزمون بدم پس حتما لازم دارم که تا چند سال دیگه یه شغلی داشته باشم فارغ از رشته ام 

مامانم گفته تا ۲۰میل یا بیشتر هزینه میکنم برات و اینم بگم به آرایشگری و اینها علاقه ندارم و بابام بدش میاد آرایشگر شم 

لطفا راهنماییم کنید چی یاد بگیرم که بتونم تا چند سال دیگه درآمد داشته باشم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

برنامه نویسی و زبان انگیسی اگر علاقه داری غوغا میکنه

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکاسی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

انلاین شاپ بزن ...ساعت دسبند کلن اکسوری خوشگل دخترونه  یا لباس ...

گفتم می‌خوام حرفه یاد بگیرم نه اینکه پول در بیارم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
همه چیز به کنار ولی اینکه میگی بابات بدش میاد یعنی واقعا خودت علاقه داشتی نمیرفتی؟

وقتی بابام مخالفه نمیشه دیگ

گفتم می‌خوام حرفه یاد بگیرم نه اینکه پول در بیارم

زبان بخون کامپیوتر برو ...بعدم ممکنه چند سال بعد ک وکیل شدی بسلامتی راحت بتونی مهاجرت کنی واس پیشرفت خودت

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
زبان بخون کامپیوتر برو ...بعدم ممکنه چند سال بعد ک وکیل شدی بسلامتی راحت بتونی مهاجرت کنی واس پیشرفت ...

زبان بخونم میتونم معلم زبان شم؟

فقط انگلیسی؟

زبان بخونم میتونم معلم زبان شم؟ فقط انگلیسی؟

اره ...

ی خانمی هست تو هند زندگی میکنه غزاله محمدی بلاگر

ایشون معلم هست تو هند ب زبان انگلیسی تدریس میکنه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

پس تمرکزم رو بزارم روی یادگیری زبان؟