2777
2789
عنوان

کیا وزن نی نی شون موقع تولد خیلی کم بوده حالا حال کوچولوشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 26 پست
خانوما من ی هفته دیگه زایمان دارم طبیعی امروز رفتم بخش زایشگاه خیلی جیغ میزدن اینقد ترسیدم که نگو الان رنگم مث گچ شده
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا امروز نمیترسیدم ولی الان لالمونی گرفتم
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
مرسی مامی شکلات واسم دعا کنید خواهش میکنم
دختر من هفته ۳۳با وزن ۱۶۰۰بدنیا اومد.خداروشکر الان که ۱۱ماهشه زیاد فرقی با بچه های دیگه نداره

میشه بپرسم چرا زودتر دنیا اومد عزیزم چون منم بچم رشدش کمه

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘