2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید نوزاد

113 بازدید | 8 پست

من دخترم دردوهفتگی tshدادکه 19بود وبعد سه ماه ازمایش گرفتم شد 29خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید من به چه روشی قرص بدم که بهتر تاثیر بزاره من ناشتا نصف قرص لووتیروکسین بهش میدم تا یکساعت بعدهم چیزی بهش نمیدم ولی خودش خیلی مقاومت میکنه چه روشی بهش بدم که بهتربخوره روشی هست که مزه دارشه

عزیزم دکترشو عوض کن چند تا دکتر ببر ،متخصص غدد ببر حتما اگر مشهد هستی دکتر خوب میشناسم ،پسر خاله منم دکتر گفته بود عددش بالاست بهش قرص داده بود طفلی بعد دو سه هفته چنان اومده بود پایین رفتن متخصص غدد کلی دعوا کرد که چرا الکی قرص دادین اون طبیعی بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کجایی هستی؟ ما یه شهر کوچیک ساکنیم. دختر جاریم الان 9 ماهشه. زمان تولد گفته بودن تیروئیدش خیلی بالاست. براش دارو تجویز کرده بودن. همین لووتیروکسین. ولی بهش ندادن. بردنش شیراز زیر نظر یه فوق تخصص غدد کودکان. اونجا آزمایش گرفتن دوباره دکتر گفته بود بالا هست ولی نه اونقد که نیازی به دارو داشته باشه. زیر نظره از اون موقع و مشکلی هم نداره خداروشکر.