2777
2789
عنوان

مامانا بیایی لطفا

75 بازدید | 12 پست

دخترم هشت ماهش شده از اول فرنیشو معمولی میدادم بهش پوره سیب زمینی میدادم زرده تخم مرغ حتی سوپ هم میدادم میکس نمیکردم با پشت قاشق له میکردم بهش میدادم اوایل سختش بود ولی میخورد 

حتی سیبزمینی ابپز هم له میکنم بهش میدم تیکه تیکه میخوره الان دوسه روزه سرما خورده دیروز بهش سیب زمینی ابپز دادم دوسه تا تیکه کوچیک خورد بعدش دهنشو باز نمیکرد دوباره بخوره به زور ت دهنش گذاشتم انقد زبونشو دراورد تا عق زد ت گلوش موند پشتش زدم بالا اورد 

امروزم داشتم بهش میدادم پنج تا تیکه کوچیک خورد دوباره خواستم بدم دهنشو اصلا باز نمیکرد بخوره با کلی حرف و شعر بهش دادم شروع کرد عوق زدن دوباره نخواست بخوره نیم ساعت بعدش امتحان کردم اصلا میل نداشت 

چیکار کنم؟؟؟ هشت ماهشه نه کیلوعه هرجا میبرم میگن چقد بچت سبکه مگه بهش غذا نمیدی اصلا وزن نداره فلان 

وزنش که عالیه دختر من ۹ ماهگی ۹ کیلو بود 

این بی اشتهایی هم طبق گفته خودتون به خاطر سرماخوردگی هست

دو سه روز بگذره خوب میشه

این چند روز بهش غذاهایی که بافت نرم دارن بده  بده مثل فرنی و سوپ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نکنه عادت کنه بد غذا بمونه 

نه نگران نباش بعد سیب زمینیو له کن قشنگ داخلش کره بزن بهش تو سوپش یا غذاهای آبکی که میدی آب قلم بریز که تپل میکنه مغزیجات پودر کن بریز تو فرنیش داخل فرنیش میتونی پودر سنجد بریزی واسه استخون بندیش خیلی خوبه 

وزنش که عالیه دختر من ۹ ماهگی ۹ کیلو بود  این بی اشتهایی هم طبق گفته خودتون به خاطر سرماخوردگی ...

ممنونم 

خدا حفظش کنه عزیزم

همه میگن خیلی پر وزنه منم بچه اولمه نمیدونم باید چطوری و چقد باشه 

اخه میگن شیر سرما خوردگی و بدتر میکنه تنها چیزی ک میتونم بدم سوپه 

اون سیبزمینی هم میپره ت گلوش انقد عوق میزنهه  قرمز میشه هی سخت نفس میکشه میترسم

نه نگران نباش بعد سیب زمینیو له کن قشنگ داخلش کره بزن بهش تو سوپش یا غذاهای آبکی که میدی آب قلم بریز ...

ممنونم عزیزم حتما این کارارو میکنم

ت فرنیش بادام میریزم دوست نداره نمیخوره

ممنونم  خدا حفظش کنه عزیزم همه میگن خیلی پر وزنه منم بچه اولمه نمیدونم باید چطوری و چقد باشه& ...

ممنون

سیب زمینی فعلا نده

شیر هم که باید بخوره حالا یا شیر خشک یا شیر مادر و این برای سرماخوردگی بد نیست مخصوصا شیر مادر وه کلی انتی بادی عالی برای بهتر شدن سرماخوردگی داره

سوپ های متنوع رو هر مدلی که دوست داره بده

مثلا دخترم خودم دیروز رفسنجون درست کردم واسه مهمونی انصافا خیلی خوب و خوشمزه و بی عیب شده بود ولی دختر من کته ماست خورد امروزم ماکارونی درست کردم بازم نخورد  . توام فعلا غذایی که دوست داره بده تا خوب بشه و بتونه همه چی بخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون سیب زمینی فعلا نده شیر هم که باید بخوره حالا یا شیر خشک یا شیر مادر و این برای سرماخوردگی بد ...

اره فعلا مجبورم همون سوپ رو بدم تا بگذره چون از همشون بیشتر دوست داره

اره فعلا مجبورم همون سوپ رو بدم تا بگذره چون از همشون بیشتر دوست داره

چه عالی

تو همون سوپ همه چی بریز که مقوی باشه

ان شاء الله به زودی خوب بشه و اشتهاش خوب خوب بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25