2777
2789
عنوان

22سالمه میخام دندون مصنوعی بزارم

1163 بازدید | 22 پست

دندون اسیابامو کشیدم الانم دهنم خیلی خالیه پول ایمپلنت رو هم ندارم پیرزن شدم با این دهن خالیم 🥺😭😭😭

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس

بریچ هم میتونی انجام بدی 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ هس

دو تا دندون کناری دو کمی کوتاه میکنن که هم سطح بشن دندون مصنوعی رو قرار میدن 

با این روش دیگه نمیخواد مدام دندون و از دهنتون در بیارید 

ثابتش میکنن هر 5 سال هم معمولا میرید تعویضش میکنن براتون 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
بیشتر ببینید
روکش یعنی ؟

دندانی مصنوعی  است که برای پر کردن جای خالی دندانی که از دست رفته است، به صورت ثابت قرار می‌گیرد.  معمولا به  مجاور و از یک یا دو  مجاور بعنوان پایه یا تکیه گاه استفاده می‌کند

بیشتر ببینید
دو تا دندون کناری دو کمی کوتاه میکنن که هم سطح بشن دندون مصنوعی رو قرار میدن  با این روش دیگه ...

خانومی جهت اطلاع بگم بریچ به سفید کردن دندون میگن

اونیکه شما میگی روکش اونم دندون مصنوعی نیست اسمش روکش روکــــــــــــــــــش 

دندون مصنوعی بحثش جداست 

اطلاعات غلط چرا میدی😐

خانومی جهت اطلاع بگم بریچ به سفید کردن دندون میگن اونیکه شما میگی روکش اونم دندون مصنوعی نیست اسمش ...

عزیزم من دانشجوی دندونم به نظرم سطح سوادتو اول کمی ببر بالا بعد ایراد بگیر 

با ی سرچ ساده میتونستی متوجه بشی بریچ چیه 

چون میدونم از بابتش برنمیای برات سرچ کردم و کپی میکنم 

یکی از خدمات دندانپزشکی خوب برای پرکردن جای خالی  ازدست‌رفته استفاده از روش  است.  فضای خالی را پر کرده و از دو طرف توسط  پایه ثابت می‌شود. این  مصنوعی یا پونتیک می‌تواند از جنس‌های مختلف باشد.  معمولا از جنس چینی درست می‌شود تا با  طبیعی یکسان دیده شود

چیزی که شما میگی بلیچینگ دندان هست 

دندان یک روش برای سفید کردن دندان‌ها با استفاده از یک ماده سفیدکننده است. این ماده می‌تواند به صورت ژل، نوار یا خمیر دندان باشد. ژل سفیدکننده حاوی پراکسید هیدروژن یا پراکسید کاربامید است که این مواد با شکستن مولکول‌های رنگدانه، دندان‌ها را سفید می‌کنند

بیشتر ببینید
خانومی جهت اطلاع بگم بریچ به سفید کردن دندون میگن اونیکه شما میگی روکش اونم دندون مصنوعی نیست اسمش ...

روکش دندان برای دندونی هستش که پوسیده شده یا بنابردلایلی بخشیش از بین رفته 

نه دندونی که کلا از بین رفته 

شما فکر کن بخوای روی خونه ای که خراب شده سقف بذاری میشه /؟دندونی که از بین رفته رو روکش نمیکنننننننن بلند بگو روووووووکشش نمیکنن روزی چند بار متنی که برات کپی کردم و بخون تا ملکه ی ذهنت بشه 

کاش قبل از تهمت زدن قبلش کمی تفکر کنیم همیشه دیگران غلط نمیگن گاهی هم شما اشتباه میکنی خانومه عقل کل کمی اطلاعاتتو ببر بالا خوب شد اینجا گفتی جای دیگه نگفتی این تحلیل های گرانبهاتو و گرنه کلی دستت مینداختن دیگه ب ی کسی که تخصص این کارو داره نگو تو اشتباه میکنی و منی که هیچی نمیدونم درست میگم 

بیشتر ببینید