2777
2789
عنوان

میخواستم برم مسافرت خورد تو ذوقم

279 بازدید | 11 پست

از عصره قرار بر این بود با خانوادم بریم ی مسافرتب که ۵ساعت راهشه،من ۲۰ هفته حامله ام،شوهرم گفت تو یک درصد احتمال بده ی چیزی بشه ،نرو

دلم براب مادربزرگم تنگ شده ،مردد موندم 

نمیدونم چیکار کنم،میگه بری سقط بشه یا کارت بکشه بیمارستان چی؟۵ماه زحمت میپره

مشکل خاصی ندارم

اینا رو گفت منم نگران شدم و گفتم نمیرم

واقعا خطر داره؟دلتنگم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه خودم و اطرافیانم بهم میگه وقتی زن و شوهر یه حرفی میزنن بهم دیگه گوش کنن بهتره

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
دلیلش چیه؟

امکان تصادف که اسیب به مادر بزنه و به دنبالش بچه اسیب ببینه

حرکت های ماشین منجر به لک بینی در مادر بشه

تغییر اب و هوا و سرد و گرم شدن مادر که سرما بخوره و همچنین مسمومیت های غذایی محتمل در سفر مجبور به استفاده از انتی بیوتیک بشه

کاملا بستگی به نظر پزشکت داره. من از اول بارداریم تا الان دوبار مسیرهای 14 ساعت، 6ساعت و 12 ساعته رو رفتم و برگشتم. دکترم هم گفت مشکلی نیست. تازه من تو سه ماهه اول بودم و اوایل سه ماهه دوم. به نظرم هر کاری خواستی بکنی نظر پزشکت رو بپرس، با همسرت توافق کن و بعد زندگی عادیتو داشته باش. چیزی که من خوندم توی سه ماهه دوم کمترین خطر برای مسافرت وجود داره.

واااا  چه حرفا ، مسافرت برو چه ربطی داره آخه  تو ایران چه‌چیزا که آدم نمیشنوه

منم چون مشکلی ندارم گفتم برم ولی همسرم گفت اومدی و دهانه رحم باز شد و یا چیزیت شد چی

دو دلم کرد