2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
خب ب نظرت کدوم بهتره؟ چیزی ب نامت باشه اما نخادت و بچتم نخاد یا در اختیارت باشه چیزی ب نام نکنه؟

مورد دوم بهتره ولی شما ازکجا میدونی نمیخادت اگه نمیخاست الان پیشت نبود 

مورد دوم بهتره ولی شما ازکجا میدونی نمیخادت اگه نمیخاست الان پیشت نبود 

شاید چون راه برگشت نداره یا شاید چون ازدواجش از نر همه ی ازدواج موفق و بی نقصه 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مراقبت های بارداری چه جوره هوات و داره مواظبت هست 

اره مثلا ظرفارو میشوره غذا میپزه حالم بد باشه کمکم میکنه اما توی دعوا چشمشو میبنده و دهنشو وا میکنه در حالت عادی اینجوری نیس خیلی کمک میکنه توی کارای خونه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
اره مثلا ظرفارو میشوره غذا میپزه حالم بد باشه کمکم میکنه اما توی دعوا چشمشو میبنده و دهنشو وا میکنه ...

خب خاهر تو دعوا همینه دیگه  ولی کاش جلوی مامانت چیزی نمی گفتی 

خب خاهر تو دعوا همینه دیگه  ولی کاش جلوی مامانت چیزی نمی گفتی

متاسفانه من نمیدونم چموریه هروقت مامانم میاد خونمون دعوام میشه چون شوهرم انگار مامانمو میبینه بیشوریش گل میکنه😑😑😑

متاسفانه من نمیدونم چموریه هروقت مامانم میاد خونمون دعوام میشه چون شوهرم انگار مامانمو میبینه بیشوری ...

آره منم همینه انگار لج می کنن حالا مامانا بنده خداها چقدرم زحمت میکشن خاک توسرش شوهر خودمو میگم ☹️☹️

آره منم همینه انگار لج می کنن حالا مامانا بنده خداها چقدرم زحمت میکشن خاک توسرش شوهر خودمو میگم ☹️☹️

خب این مادر قراره یکماه بیاد خونه من که منو جم و جور کنه زایمان میکنم چطور بگم بیاد وقتی شوهرم اینقد میبینش بیشور میشه مجبورم من برم خونه مامانم ولش کنم ب امون خدا تا ادم شه 

خب این مادر قراره یکماه بیاد خونه من که منو جم و جور کنه زایمان میکنم چطور بگم بیاد وقتی شوهرم اینقد ...

حالیشون نیست منم بعد زایمانم رفتم دوهفته خونه مامانم موندم البته مامانم خودش نمی تونست بیاد داداشم وبابام تنهان ولی جاریم عمل کرد خاهرش اومد یعنی شوهرش جرات نداشت جیک بزنه آنقدر سلیطه س که نگو 

حالیشون نیست منم بعد زایمانم رفتم دوهفته خونه مامانم موندم البته مامانم خودش نمی تونست بیاد داداشم و ...

نمیدونم چیکا کنم؟ برم خونه مامانم بهتره این شعور نداره مامانمم ناراحت میکنه عوضی

آره مامانت کوچیک میشه اگه سختت نیست شما برو اونجا مادرشوهرت کجاست 

مادرشوهرم هست اما پیره ۸۰ سالشه برم خونه مادرشوهرم ینی؟

نه بابا نمی تونه پرستاری کنه ۸۰ سالشه 🤗🤗😄

اصن میتونستم نمیرفتم چون هیچکس مادر ادم نمیشه راحتی خونه مادرمو اونجا ندارم اره میرم چهل روز میکونم شوهرم تنها باشه ادب شه

2810