2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
دیگه وسط دعوا این حرفا گفته میشه از ته دل نیست قطعا تو عصبانیتو خستگی هر حرفی ممکنه بزنی 

ینی وسط دعوا هرکی هرچیزی بگه اوکیه؟ پس منم ازین ب بعد وسط دعوا از شوهرای مردم تعریف میکنم تا جر بخوره جون میدونم از مقایسه متنفره بعدم میگم ببخشید😁😁😁

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
ینی وسط دعوا هرکی هرچیزی بگه اوکیه؟ پس منم ازین ب بعد وسط دعوا از شوهرای مردم تعریف میکنم تا جر بخور ...

فحش نداده که گفتی نیا تو اوج عصبانیت بگه لطفا بذار بیام؟البته که میگه خب نمیام اصلا نباید رنگ دیوارو خرابی شیرآبو به بیمارستان اومدن یا نیومدنش ربط میدادی 

به نظرم واکنشت یکم زیادیه بخاطر حامله بودنت قابل درکه انقدر رو هر حرفی حساس باشیو زیاد تجزیه تحلیل کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش نداده که گفتی نیا تو اوج عصبانیت بگه لطفا بذار بیام؟البته که میگه خب نمیام اصلا نباید رنگ دیوارو ...

اععع من تازه میخاستم پاره پورش کنم بیمارستان نیاد جنگ جنگ تا پیروزی😐😐 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
انقد گریه کردم شکمم منقبض شد ولی الان ی حس لجبازی دارم که نذارم بیاد بچرو ببینه بعد بیمارستان برم خو ...

دوهفته مونده به زایمانت ولش کن خدای نکرده یهو یه چیزی نشه. تو که اخلاق شوهرتو میدونسی چرا باردار شدی عزیزِمن. بعدزایمانت برو خونه خودت از بچه هم محرومش نکن.به قول خودت دستتون به سند زدنه خب پول لازم میشین دختر به این راحتیا نیس که بعدم حتما جلو مامانت نتونسه درست عنوان کنه لجش گرفته که تو این وهله میخای رنگ بزنی اونم  با بی ادبی جوابتو داده فعلا مدارا کن باهاش لجم نکن بچه گناه داره طفل معصوم غصه دارش نکن بچه رو الهی بگردم پسره یا دختر؟؟؟

دوهفته مونده به زایمانت ولش کن خدای نکرده یهو یه چیزی نشه. تو که اخلاق شوهرتو میدونسی چرا باردار شدی ...

راستش برنامه ای ام برا بچه نداشتیم ی شب سر ی شیطنت بچه دار سدیم بعدم پشیمون شدم خواستم بندازم باز گفتم گناهه دیگه بیخیال شدم خدا میدونس اگه اون شب شیطنت ما نمیگرف ما دیگه عکرا اقدام میکردیم واسه بچه براهمین سریع بچه دارمون کرد😁😁 نی نی پسره چقدم من تو بارداری حالم بد بود و هست روز در میون پشیمونم😑😑😑

دوهفته مونده به زایمانت ولش کن خدای نکرده یهو یه چیزی نشه. تو که اخلاق شوهرتو میدونسی چرا باردار شدی ...

راستی پول رنگم خودم میخاستم بدم فقط قرار بود ایشون ی دوساعت وقت بذاره انجام بده تازه مامانم گف انجامش میده ایشون زورش گرف نمیدونم براچی

حواستون باشه نزدیکای اومدن نی نی، بوی رنگ و تینر راه نندازین ک خدای نکرده ریه اش رو ناراحت کنه.  ...

واقعا؟ فک میکردم مشکلی نباشه🫤

راستش برنامه ای ام برا بچه نداشتیم ی شب سر ی شیطنت بچه دار سدیم بعدم پشیمون شدم خواستم بندازم باز گف ...

اووووخ خداااا خیلی پسر دوست دارم الهی صحیح وسلامت دنیا بیاد همون شیطنتت کار خودشو کرده دیگه 

اووووخ خداااا خیلی پسر دوست دارم الهی صحیح وسلامت دنیا بیاد همون شیطنتت کار خودشو کرده دیگه 

تا عمر دارم دیگه غلط بکنم شیطنت کنم با این شوهر مجهول الحالم😑😑😑

راستی پول رنگم خودم میخاستم بدم فقط قرار بود ایشون ی دوساعت وقت بذاره انجام بده تازه مامانم گف انجام ...

حالا اونموقع خسته بوده کلافه بوده توام که حساس شدی دیگع پیچیدن به پرو پاچه همدیگه ولی خلقتو تنگ نکن سر این چیزا تازه بو رنگم واسه نی نی بده کاغذ دیواری کنین بعدا یا از این رنگای بی بو بگیرین بزنین ولش کن گیر بش نده فعلا به خودتو بچه فکر کن

حالا اونموقع خسته بوده کلافه بوده توام که حساس شدی دیگع پیچیدن به پرو پاچه همدیگه ولی خلقتو تنگ نکن ...

میشه پی وی بهت پیام بدم؟

شیطنت بکن اما بچه نیار. منم دلم بچه میخاد اما شرایطشو نداریم فعلا شوهرم یهو خل وچل میشه واسه همین بیخیال میشم

عزیزجان هر کسی یه ویژگی داره شوهر من آچارفرانسه س اصلا هیچ چیزخونه خراب نیست ولی مثل شوهرشما دست و دلباز نیست چیزی به نام کنه 

عزیزجان هر کسی یه ویژگی داره شوهر من آچارفرانسه س اصلا هیچ چیزخونه خراب نیست ولی مثل شوهرشما دست و د ...

خب ب نظرت کدوم بهتره؟ چیزی ب نامت باشه اما نخادت و بچتم نخاد یا در اختیارت باشه چیزی ب نام نکنه؟

2810