2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

1373 بازدید | 105 پست

امشب با شوهرم دعوام شد سر رنگ کردن دیوار اتاق بچه

مامانم خونمون بود گفتم مامان رنگ بزنیم اتاقو خوب میشه شوهرم گف من که خستم رو من حساب نکنین کلا چند وقته حتی بهش میگم مثلا شیر آب خرابه درست کن میگه من خستم نمیتونم همیشه در قبال کارای این مدلی خستس و میگه ادم میاد خونه از سرکار که استراحت کنه نه اینکه باز کار کنه و انگاری مثلا شیراب خرابه واسه من یا مامانم درست میکنه خب لنتی خونه خودته دیگه خلاصه من گفتم عزیزم ی دیوار بیشتر نیس اونم کوچیکه گف نخیر من حوصله ندارم کار خونه بکنم همونجوری خوبه گفتم خب اینجور میگی ادم ناراحت میشه ینی فقط خونه ی منه؟ اتاق بچه ی منه؟ گف اگه بچه منه همین خوبه منم گفتم خب من دوس ندارم اتاق بچم اونجوری باشه گف ب من چه خودت هرکار میخای بکن منم دیگه جوش اوردم گفتم پس اگه بچه منه کاراش با منه لازمم نیس حتی بیمارستان بیای ببینیش من از پسش برمیام گف اصلا نمیام خوشممم نمیاد چی فک کردی و رفت تو اتق بخابه منم دیگه همونحوری رگباری بهش حرف گفتم اما دلم خیلی ازین حرفش شکست میتونست بگه باشه سر فرصت عزیزم رنگ میکنم 

اخه دوهفته دیگه زایمانمه

اصن بغضم گرف شوهرای شمام همینجوری ان؟

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریود مغزی شده😐 بخدا مردا گاهی از استرس اینجوری میشن خودتو ناراحت نکن عزیزدلم

یه زری زد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همینجوری ان و من انقد پیله نمیشم اونم جلو مامانم و دو هفته به زایمانم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اخر هفته فرصت ندارن؟ 

چرا جمعه ها تعطیله دیگه میگه اون روز نباید از جان تکون بخورم چه برسه ازین کارا بکنم ادم میاد خونه استراحت کنه 

خب من میگم باوا بچه اولمونه تو ذوق نداری؟ دوهفته دیگه میخاد بیاد تو زندگیمون بعد تو ی رنگ حاضر نیستی بزنی که خسته ای😢😢😢😢😢

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

آره عزیزم نباید باهاش لج میکردی 

من دیگه یک بار بهش میگم انجام بده میبینی خودش تا آخر هفته انجام داد یا اگه دیدم خسته و نیست میگم بیا این کار رو بکن ببین لچه که بیاد نمیشه بوی رنگ راه انداخت گناه داره و از این حرفها 

دیدی انجام نداد خودت رنگش کن والا 

حدااقل واسه منی ک دوساله منتظره اینجوری نیست .

یه روزم ک عقب میوفته اینقد هوامو دارههه

اگ حامله شم بگم جونتو بده همونموقع میده 

میشه ولسم دعا کنی

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

اره همه همین مزخرف هستن. استرس نداشته باش میگذره . من پسرم سه سالشه .چقدر حرص های بیخودی خوردم . فقط فکر سلامتی و ارامش خودت و بچت باش .هیچکس دلسوز آدم نیست.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
2810