2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صبور باش از همین اول زندگی سعی کن با صحبت مشکلاتتون رو حل کنید ،خلاصه یکی باید باب گفتگو رو باز کنه ،همین الان بهش پیام بده و بگو یه تایمی رو برات خالی کنه باهم حرف بزنید بعدم در کمال ارامش و احترام باهم حرف بزنید و مشکلاتتون رو مطرح کنید 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم صبور باش از همین اول زندگی سعی کن با صحبت مشکلاتتون رو حل کنید ،خلاصه یکی باید باب گفتگو رو با ...

هر چی صحبت کردم باهاش حرفای منو قبول نمیکنه و بهم میگه مشکل از توعه 

شوهرم یه ادم دیکتاتوره فقط خودشو قبول داره

هر چی صحبت کردم باهاش حرفای منو قبول نمیکنه و بهم میگه مشکل از توعه  شوهرم یه ادم دیکتاتوره فق ...

ببین من نمیددنم شما و همسرت چه مشکلاتی دارید باهم دیگه اما چندتا نکته رو موقع حرف زدن با مردا رعایت کن اگر جواب نگرفتی بیا بهم بگو ،اول اینکه باهاش هماهنگ کن برای حرف زدن اماده باشه ،بگو یه تایمی که خودش اوکی هست و حوصله اش رو داره برات معین کنه تا باهم جدی صحبت کنید ،دوم اینکه موقع حرف زدن یکی از ایده ال هاشو فراهم کن مثلا اگه یه چایی یا دمنوش خاصی رو دوست داره براش اماده کن،سوم با گلایه و ناراحتی شروع به حرف زدن نکن مردا ادمایین که دوست دارن حامی و تکیه گاه باشن هندونه بذار زیر بغلش ،بهش بگو من با شما ازدواج کردم و دوست دارم تکیه گاه من باشی تو زندگی اکه من مشکلم رو به شما نگم یا بگم و شما نتونی حلش کنی هیچ ادم دیگه ای نمیتونه برای من حلش کنه سعی کن لا روی خوش و شمرده شمرده حرفات رو بزنی اونوقت میبینس که در برابر سخت ترین مردها هم این راه حل جواب میده اگر ذره ای انسانیت تو وجود اون مرد باشه،امتحان کن لطفا

😔😔😔

ناامید نباش عزیزم، از خدا کمک بخواه و کاری که بهت گفتم رو انجام بده ان شالله درهای جدیدی به روت باز میشه نگران نباش

ناامید نباش عزیزم، از خدا کمک بخواه و کاری که بهت گفتم رو انجام بده ان شالله درهای جدیدی به روت باز ...

دعا کن برام 

بخدا فقط ارزوی مرگمو دارم دارم ذره ذره اب میشم 

دعا کن برام  بخدا فقط ارزوی مرگمو دارم دارم ذره ذره اب میشم

چشم ان شالله لایق باشم حتما 

ناامید نباش عزیزم اولین قدم تو راه شکست ناامیدیه ،سعی کن برای لون جیزی که داری بجنگی تا از دستش ندی ،حداقل های من و شما ارزوی خیلی ها هست پس شانس خوشبختی رو آرامش رو از خودت نگیر ،تو زندگی مشترک احترام خیلی اهمیت داره سعی کن تو اوج عصبانیت هم بی احترامی بینتون اتفاق نیفته