2777
2789
عنوان

مهمون داریم منم پانیک شدم چیکار کنم ؟؟؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون شیرش محلی بود .نمیدونم .😭😭😭

هرچی ام توشیر بوده باشه وقتی میجوشه از بین میره

پس نگران چیزی نباش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
راهی براش هست ؟ منم موقع خواب میشم 😒

من به گلاب پناه میبرم:) ی مدت انقدر زیاد شده بود ک گریه میکردمو خودمو میزدم خواهرمو میزدم روانی شدت بودم 

تصمیم گرفت شاغل بشم صبا ساعت۶:۳۰پا میشم شبا بیهوش میشم گاهیم تا صب پانیک میشم مخصوصا وقتاییی ک خیلی استرس کشیدمو گریه کردم:) من فقط۲۰سالمه اخه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم جدی میگم جنزده شدم 

وخوب شدم خداروشکر ولی هنوز زنده ام💔

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
کاش بمیرم

اروم باش مغزتو اروم کن پاشو یکم گلاب بخور خوبه این فکرای چرتم نکن اصلا جن باشه تو شیر مگه چی میشع؟! 

مثلا چی میشه اروم یاش 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

وسواس فکری داری؟ دختر به خودت رحم کن اگه قبلا هم همچین مشکلاتی داشتی به روانپزشک مراجعه کن داری عم ...

دارو مصرف میکنم .خیلی بهتر شدم خیلی وقت بود پانیک نشده بودم .😔

چون شیرش محلی بود .نمیدونم .😭😭😭

شیرمحلی جن نداره عزیزم فقط باید خوب بجوشونیش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

چه چیزها که آدم تو نی نی سایت نمیشنوه ؟؟؟

خودت میفهمی داری چی میگی ؟؟؟

سواد داری ؟؟؟

چند سالته ؟؟؟

ببخشیدا شیرین عقل هستی ؟؟؟؟

یا روانپریش؟؟؟

آخه یعنی چی جن تو شیر باشه ؟؟؟

حرفاتون واقعا مسخره هست 

2810