2777
2789
عنوان

یه قضیه ای واقعا دلمو شکسته 💔

498 بازدید | 21 پست

اولا اینو بگم که این اکانت بر دختر داییمع که منم هرازگاهی تاپیک میزنم پس سوتفاهم نشه😘

نامزد من خیلی پسر احساسی و مهربونی هستش به شدت دلنازکه

یکی از اقوام نزدیکشون فوت شده بود و حال نامزد من به شدت بد بود کلی خودشو کتک میزد گریه میکرد جیغ میزد از حال میرفت!!!

من تو اون روز از شدت ناراحتی بر نامزدم قلبم داشت میترکید مدام کنارش بودم بخاطر حالش گریه میکردم بغلش میکردم باهاش حرف میزدم یه لحظه هم از کنارش تکون نمیخوردم و پا به پاش عذاداری میکردم به قدری حالم بد بود همه میومدن به نامزدم میگفتن به خاطر این دختر بیچاره که اینطوری نگرانتع و داره میمیرع یکم کوتاه بیا به خودت بیا...

و من هرکاری میکردم اروم نمیشد😔

یه زنداداش داره نامزدم که خیلی باهم صمیمین دوران دوستی هم میدونستم مثل خاهر دوسش داشت و رابطشون یه رابطه خاهر و برادرانه عمیقی بود

اومد پیش نامزدم و بهش گف دیونه چرا خودتو کتک میزنی مگه چیزی درست میشه همه ناراحتن ببین!!!

بعد نامزدم محکم بغلش کرد و گریه کرد بعد اروم شد و دستای جاریمو گرف تو دستش و اونم تمام اون روز رو کنار نامزدم موند و حالش خیلی بهتر شد

تمام این مدت از اینکع من براش هیچ ارامشی نداشتم و نمیتونستم ارومش کنم تمام این مدت که از شدت ناراحتی اون معده درد وحشتناک گرفته بودم و اسید معدم گلوم رو میسوزوند از اینکه با هر قطره اشکش من مرده بودم و زنده شده بودم از اینکع دستاشو میگرفتم سمت خودم تا منو به جای خودش بزنه کمرم شکست و فهمیدم من نمیتونم ارومش کنم و یه ادم غریبه بیشتر از من تونست ارومش کنه غرورم و احساساتم همزمان باهم شکست و تمام اون روز رو از دور فقط نگاهش کردم و اون کنار زنداداشش اروم میشد.

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
اصلا نمیدونم چی تایپ کنم تااین حد گیج و منگ شدم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

عزیزم❤️🥺

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه من بودم دیگ نگاهشم نمیکردم

من ادم مغروریم ولی بعد اون هرشب این قضیه یادم میوفتع و هرشب احساسم بهش کمتر و سردتر میشم

بشدت احساس بدی گرفتم

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ببین عزیزم نامزدت عزادار بوده 

حالش خوب نبوده بنده خدا 

احساساتش کاراش همه به هم ریخته بودن 

نه اشکال از شما هست نه ایشون 

لطفا قضاوتش نکن 

اما دوباره بسنجش

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
راستش منم باشم حس بدی میگیرم که همسرم در کنار کسی دیگه احساس آرامش بیشتری داره .بهش بگو اما منطقی نه ...

اصلا هر وقت خواستم بگم دهنم باز نشد و نتونستم از بس تو خودم شکستم و خورد شدم