2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

اینا تجربیات شخصی منه باز ببین به کارت میاد  یا نه عزیزم

من خب خودم یمدت کلاس زبان رفتم ۶ ماهی اینایی توصیه خیلی مهمم اینه بهت ک به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه ولش نکن یهو همینطوری ادامه بده پیوسته حتی اگ سرت خیلی شلوغ شد 

بعد من خودم اینطوری بودم ک هرجلسه تکالیفمو انجام می‌دادم و یادم نیس جلسه ای بوده باشه ک تکلیف انجام نداده باشه توصیه ام بهت اینه هرجلسه تکالیفتو انجام بدی در مورد لغات سعی کن لغات خیلی زیادی بخونی خیلی کمک کننده اس و برا خدت تکرارشون هم بکن و اینطوری باش ک مثلا تو مکالمات روزمره ت مثلا مامانت وقتی داره میگه بیل سیب بخور و اینا مثلا تو ذهنت مرور کن اع من میدونم سیب فلان میشه اینطوری زبان برات لذت بخش میشه و در مورد گرامرم تو کلیت مطلبو بگیری ارسوالی بزارن جلوت میتونی حل کنی ، سعی کن برای یادگیری بهتر زبان اهنگای انگلیسی گوش بدی و باهاشون بخونی ی کانال دارم ک بهت میدم https://t.me/mlienglish فیلمارو با زیرنویس حتما ببین و از دوبله استفاده نکن فیلمای خارجی زیاد ببین البته اگ وقت داری نداری آهنگم چاره سازه و برات ی نوع تفریح هم هست