2777
2789
نه اصلا با لباس اینا و شام و این چیزا خام‌نمیشه اصلا مخصوصا وقتی عصبی هیچی ارومش نمیکنه نیمدونم واقع ...

تا الان ک مث‌شوهر من بود رفتاراش

اگر خیلی شباهت داشته باشه بهش،با پیامم خام نمیشه

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف زدن حضوری اینا اصلا اثر‌نداره یا باید پیام بدم اشتی بشه یا بذارم ی مدت بگذره شانسی مهمونی چیزی ب ...

پیام بده بگو من حامله ام هورمونام بهم ریخت. تو چرا با من کل کل میکنی😭

همشون همینن  سرو ته یه کرباسن.  

دقیقا. شوهر من که چشمش به دهن مادرش. مادرش بگه فلان فامیل زنت خوب نیست دیگه وای به روزگارم میشه.دشمن میشه باهاشون. 

خب بگو چرا زن گرفتی . با مادرت زندگی میکردی😐

حالا نامزد احمق من اینو عقیده رو داره که حرفای ک تو دعوا بهم زدیم  فراموش کنیم و بازگوش نکنیم & ...

نامزدی خیلی دوران چرتی هست من و شوهرم یکسره دعوا میکردیم ولی الان ادم شدیم😁

مشکلات رو با زبون و نرمخویی صحبت کنید تا حل کنید

یه چیزی هم بگم مردا زیاد حوصله نصیحت و غر زدن رو ندارن یکم صحبت کردی دیدی عصبی شد تموم کن و ادامشو بعدا که حالش خوب بود صحبت کنید

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نامزدی خیلی دوران چرتی هست من و شوهرم یکسره دعوا میکردیم ولی الان ادم شدیم😁 مشکلات رو با زبون و نر ...

شوهر من بگه ماست سیاهه باید بگم هست. بالا برم پایین بیام قبول نمیکنه. به شدتتتتتتتت لجبازه

دقیقا. شوهر من که چشمش به دهن مادرش. مادرش بگه فلان فامیل زنت خوب نیست دیگه وای به روزگارم میشه.دشمن ...

من متنفره مسائل بین خودمون رو ب خانواده ها اطلاع بدیم شرطش همین بود مبادا کسی چیزی بفهمه  گفت روزگارت سیاه میشه  هرچی هست بین خودمون میمونه دلیلی نداره زن و شوهر حریم خصوصیشون همه جا پخش باشه .   

تا الان ک مث‌شوهر من بود رفتاراش اگر خیلی شباهت داشته باشه بهش،با پیامم خام نمیشه

بهش پیام دادم امیدوارم‌اثر براره 

نوشتم ببخشید میدونم‌ دیشب حالم‌خیلی خوب نبود و‌ناراحتیم و‌اوردم‌تو‌خونه پیش تو هم‌ باعث‌ناراحتی تو‌شدم‌هم‌خودم ازت عذر خواهی میکنم‌و‌رفتارم‌درست نبود میشه اومدی خونه دیگه کشش ندی لطفا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤