2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم عقدیم.یه هفتست قهریم.‌گفت دیگه نمیخوامت😐

ما عقد بودیم،۳ماه قهر بودیم داداش😂۱هفته ک فقط جوکه واس ما

البته الان ک عروسی کردیم،قهرامون نهایت۳روزه

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
پس واجبه که خودت پیش قدم بشی همین کاری که گفتم انجام بده بعدش معذرت خواهی کن بگو عصبی بودم تو هم فلا ...

حالا نامزد احمق من اینو عقیده رو داره که حرفای ک تو دعوا بهم زدیم  فراموش کنیم و بازگوش نکنیم  .  پس چطوری مشکلات چجوری میخواد حل بشه 

کلا بخوام بگم‌شروع دعوا۱۰۰درصپش مقصر من بودم‌اون‌خیلی خوب بود برخوردش من از جای دیگه عصبی بودم وخیلی ...

منم شوهرم اینطوریه 

وای دیروز مث‌تو بودم 

وقتی نشسته رو مبل بشین کنارش ب هرطریقی شده باب حرف و باز کن بگو میدونم من مقصر بودم ببخشید

هرچند شروع حرف زدن سخته میدونم

منو بگو یه بار اوایل نامزد بودیم انقدر غذا نخوردم فشارم افتاد. گفتم مریضم.رفتیم دکتر سرم زدم.‌جالبه ...

خودش فهمید غذا نخوردی؟چون مردا اگه ببینن زن ناراحته یا گریه میکنه زودی تسلیم میشن

به قول معروف سلاح خانوما گریه ست

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

گاها آدم غرورش بشکنه بدنیست از اون به بعد بیشتر حواسش به رفتاراش هست

پیام بده و خیلی قشنگ معذرت بخواه

بگو سلام، بابت حرفای دیشبم معذرت میخوام، میدونم اشتباه بود رفتارم و الان واقعا متاسفم❤❤

گاهی از رو عصبانیت یه چیزی میگن .  من زد تو دهنم ولی بعدش کلی پشیمونی و عذر خواهی و غلط کردم و. ...

قبلا هم گفته داره از دوست داشتنم کم میشه و اینا.

کار خوبی میکنی.‌خوب تنبیهش کن تا دستش دیگه هرز نباشه

خودش فهمید غذا نخوردی؟چون مردا اگه ببینن زن ناراحته یا گریه میکنه زودی تسلیم میشن به قول معرو ...

اصلا.    از خانومای ضعیف خوششون نمیاد مگه یکی دیگه خیلی طرفش احساساتی و رمانتیک باشه

صددرصد جواب نمیده الان بااین عصبانیتش

ببین عصبانیتش فروکش می‌کنه تا موقعی که بیاد خونه کمتر شده تو هم که خیلی غرورت برات مهمه نمی‌خواد مستقیما بری منت کشی ولی چون مقصر بیشتر تو بودی وقتی اومد سعی کن با ملایمت و مهربانی حرف بزنی باهاش اگه هم حرف زد کوتاه بیا نشنو 

ببین عصبانیتش فروکش می‌کنه تا موقعی که بیاد خونه کمتر شده تو هم که خیلی غرورت برات مهمه نمی‌خواد مست ...

حرف زدن حضوری اینا اصلا اثر‌نداره یا باید پیام بدم اشتی بشه یا بذارم ی مدت بگذره شانسی مهمونی چیزی بیاد خونمون‌اشتی بشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
 خودش فهمید غذا نخوردی؟چون مردا اگه ببینن زن ناراحته یا گریه میکنه زودی تسلیم میشن به قول معرو ...

نمیدونم. اصلا براش مهم نیست. حتی بمیرم.‌ به زبون میگفت عاشقم و اینا. ولی به عمل دیدم بمیرم هم مهم نیست