2777
2789

زنگ بزن بگو فلان چیزو لازم دارم بخر   یکمی هم راجع به اون وسیله اطلاعات بده اینطوری غیر مستقیم باهم اشتی کردین وقتی هم خونه اومد باهاش حرفای روزانه بزن

این روش خودمه😁 همیشه هم جوابه😎

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شب اومد خونه شام و غذای مورد نظرشو درست کن ی لباس قشنگ هم بپوووش... خودش میفهمه ک آشتی کنه.... ...

نه اصلا با لباس اینا و شام و این چیزا خام‌نمیشه اصلا مخصوصا وقتی عصبی هیچی ارومش نمیکنه نیمدونم واقعا دوست دارم ی پیام بدم نمیدونم چی بنویسم که اثر داشته باشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
زنگ بزن بگو فلان چیزو لازم دارم بخر   یکمی هم راجع به اون وسیله اطلاعات بده اینطوری غیر مستقیم ...

امروز خیلی زید و‌عجیب عصبیه تابحال اینطوری ندیده بودمش 

البته بدبخت یه مشکل مالی بزرگم براش پیش اومده من تو‌لدترین شرایط دعوا انداختم😖😖الان از همه چی ناراحت تا صبح همش هزیون‌میگفت‌از ناراحتی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اخلاق شوهرت رو‌خودت بهتر میدونی.‌کینه ای هست؟

نه اصلا همیشه تایکم‌مظلوم‌میشم اشتی میشه البته همیشه یکی دوروز از دعوامون میگذشت بعد اشتی میشدیم ولی الان چون خیلی تازه دع‌ا شاید هنوز‌عصبانیتش نخوابیده

زنگ بزن بگو فلان چیزو لازم دارم بخر   یکمی هم راجع به اون وسیله اطلاعات بده اینطوری غیر مستقیم ...

منو بگو یه بار اوایل نامزد بودیم انقدر غذا نخوردم فشارم افتاد. گفتم مریضم.رفتیم دکتر سرم زدم.‌جالبه اونجا هم خودم آشتی کردم

بعد از اون فهمیدم که به حال خودش رها کنم.چون جنبه نداره😄

بگو آشتی؟

اینجوری اثر نداره

دوست دارم پیامش بدم‌نمیدونم‌چی

اینجوری اثر نداره دوست دارم پیامش بدم‌نمیدونم‌چی

بگو تند رفتم عذر میخوام 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

من همیشه پیام میدم . زود باش معذرت خواهی کن تا ببخشمت . اونم میگ عه پرو میشی . دیگ آشتی میشیم 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
اون منو میخواد هیچوقت اینو نمیگه  . ولی زد تو دهنم . کینه بدی گرفتم ازش .   حالا جدی بهت گ ...

بالاخره ادم حرف دلش رو میزنه دیگه. منو کتک نمیزنه. ولی حرفایی بهم میزنه از زدن بدتره

امروز خیلی زید و‌عجیب عصبیه تابحال اینطوری ندیده بودمش  البته بدبخت یه مشکل مالی بزرگم براش پی ...

پس واجبه که خودت پیش قدم بشی همین کاری که گفتم انجام بده بعدش معذرت خواهی کن بگو عصبی بودم تو هم فلان کارو کردی یا فلان حرفو زدی بیشتر عصبی شدم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بالاخره ادم حرف دلش رو میزنه دیگه. منو کتک نمیزنه. ولی حرفایی بهم میزنه از زدن بدتره

گاهی از رو عصبانیت یه چیزی میگن .  من زد تو دهنم ولی بعدش کلی پشیمونی و عذر خواهی و غلط کردم و.... ولی کینه گرفتم  پیام میده محلش نمیدم .  اصلا و ابدا