2777
2789
عنوان

بنطرتون این بی بی چک مثبته

144 بازدید | 17 پست

کاش منفی باشه😭😭

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میگم شاید یه کابوسه چندبار تکرار کردم ولی بازم دوتا افتاد😭😭

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
اره مثبته بازم تست بزار ازمایش بده چندروزه عقب انداختی

تقریبا ۲۰ روز

مثبته عزیزم مبارک باشه 

کاش نبود دکتر گفته بود بارداری من یه درصده برا همین جلوگیری نداشتم مطمعن بودم نمیشم

مثبته ولی تاپیکاتو خوندم متاسف شدم برا مردی ک الان ازش بچه داری 

😭😭کاش سقط بشه نمیدونم چه غلطی بکنم 

کاش نبود دکتر گفته بود بارداری من یه درصده برا همین جلوگیری نداشتم مطمعن بودم نمیشم

عزیزم خواهر من هم با شوهرش مشکل داشت بعد ناخواسته باردار شد الان اون بچه تمام زندگی جفتشونه و رابطه شون هم باهم خیلی خوب شده

تقریبا ۲۰ روز

دیگه چرا گریه میکنی

وقت بدنیا اومدن بچه فهمیدی بارداری😂

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
😭😭کاش سقط بشه نمیدونم چه غلطی بکنم 

چرا مگه چه مشکلی هست؟

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
عزیزم خواهر من هم با شوهرش مشکل داشت بعد ناخواسته باردار شد الان اون بچه تمام زندگی جفتشونه و رابطه ...

نمیدونی بخدا چه حالی دارم کارم شده گریه با مشت میکوبم به شکم از جاهای بلند خودمو پرت میکنم گرمی میخورم 😭😭شوهر من آدم نیست در واقعا جفتمون آدم نیستیم دوتا ادم غد و لجباز که اون میخواد حرف خودش باشه من میخوام حرف خودم باشه حالم ازش بهم میخوره

2810