2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچع گلاس اولی دارن بیان

883 بازدید | 25 پست

بچها ما تو فامیل یک بچه اینجور هست حالا معلمشون گفته دو تا حرف میوفته برا هر بچه برا اعداد ۱۶ نفر دانش اموز و ۱۰ نفر کادر خوراکی درست کنن مامانا موقع تدریس حروف الفبا 

الان برا این بچه فامیلمونم پ و ذ افتاده 

بعد الان مامانش زنگ زد بهم گفت تو خوب دسر مسر بلدی درست کنی ی چیزی ک توش پ داشته باشه برام لوازمشو پیامک کن

لوازمشو میخرم امروز بیا درست کنیم تو بلدی فلان منم دیگه گفتم باشه  

بعد الان من چی درست کنم ک هم هزیینه اش زیاد نشه هممم وقت گیر نباشه

شمام اینجوری هستن معلم بچهاتون؟ واقعا چنین انتظاری دارن؟ الان اصلا جدا از زحمتی ک باید کشیده شه ک اونکه فدا ی تار موش هزیینه این مواد خیلیه اخه 

تازه غیردولتی هم میره 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاپ کورن درست کن هم پ داره و هم ارزونه فقط دسر نیست😁

پا پشمک بگیر بسته بندی یه نفره  درست کن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

نه والا. من فقط داخل نی نی سایت دیدم.

معلم پسرم این چیزا نمیگه.

فقط حروف جدید درس میده میگه هر چی تو خونه دارین، اسباب بازی یا خوراکی یا هر چی که این حرف داخلش هست بدین بچه ها بیارن مدرسه. بعدشم برمیگردونه به بچه ها.

این کارا خیلی هزینه برداره، کاش معلما درک کنن

پاپ کورن درست کن هم پ داره و هم ارزونه

چقدر ایده ی جالبی دادی دمت گرم واقعا

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

پسر منم کلاس اوله ولی چون ۳۰ نفرن یه بار باید درست کنیم .

حالا درست کنیم چه اشکال داره به بچه ها خوشمیگذره .برای پسرم الویه میبرم .شما میتونید پفیلا همراه با گیف حرف پ درست کنید.ذرت مکزیکی ....

پسرمنم اولن. کفتن وقتی اسمشون رو کامل یاد کرفتن اکر دوست داشتین خوراکی تنقلاتی برای بچه ها بیارین. در حد کیک بیسکوییت کاکائو... ولی مدرسه های غیر دولتی  ادا واطوارشون بیشتره.. برای پ.. پاناکوتا.. 😆پشمک...پفک...پیتزا

پارسا پسرمامان😍
چقدر ایده ی جالبی دادی دمت گرم واقعا

پست ویرایش کردم برگرد دوباره بخون بازم ایده دادم

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

معمولا میگن معلمها.معلم پسرم خیلی باشعوره.همیشه هم میگه دوست ندارم هزینه ی اضافه بهتون تحمیل کنم.فقط اول سال بهمون گفت اگر شرایطش رو دارید هر بچه ای که اسمش رو یاد گرفت بنویسه از دوستاش یه پذیرایی کوچیک بکنه در حد شکلات