2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 211 پست
کی نتیجه اش میاد البته مسابقه اش منصفانه نیست همه کلی تبلیغ کردن حق بقیه که تبلیغ نکردن خورده شد
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!
مری طلا جوووووووون چه گل پسریییییییییییییی
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس این طوره خانم تهرانی لطفا عکسمو تایید کنید بعد اگه میتونید بزارید تو امضام خودم بلد نیستم بارم تو امضام یا دوستان راهنمایی کنن ممنون
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
چقد واسه برنده شدن دعوا دارید
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
امروز 9595 هستش با آرزوی بهترین و زیباترین و آرامش بخشترین و لذت بخش ترین جفت شدنی های زندگی برای شما. 95/9/5
دوستای خوبم به (خونه شاد و دوست داشتنی ما که پر از انرژی مثبته ) خوش آمدید . آرزو می کنم همیشه سلامت و شاد و ثروتمند باشید . http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111612190800467 منتظر پیامهای قشنگتون هستم
سلام دوستان حلول ماه مبارک ربیع الاول رو بهتون تبریک میگم .ایشالا همیشه شادی مهمون خونه هاتون باشه
دوستای خوبم به (خونه شاد و دوست داشتنی ما که پر از انرژی مثبته ) خوش آمدید . آرزو می کنم همیشه سلامت و شاد و ثروتمند باشید . http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111612190800467 منتظر پیامهای قشنگتون هستم