2777
2789
عنوان

نقاشی بچه ۴ ساله

214 بازدید | 25 پست

پسرم داره چهار سالش میشه.

علاقه به نقاشی تازه نشدن داده 

مثلا خورشید خانومو کشیده

بچه های شما مهارتای نقاشیون تو این سن چه قدر هست

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی چهارساله باید بتونـه دایرـه کامل بکشـه دیگه. 

دایره می کشه.

واسم سوال شد.

بچه ای هست که مثل پسر من تازه شروع کرده به نقاشی.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

بچه من از نقاشی بدش می اومد 

اینقدر که فقط با عصبانیت خط خطی میکرد 

الان ۷/۵ سالشه تو مدرسه نقاشی هایی میکشه بیا و ببین البته مربی حرفه ای نقاشی دارن 

ذاتا خیلی طرفدار نقاشی نیست ولی میکشه پس نگران نباش بهش فشار نیاز و مقایسه هم نکن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بچه های منم چندروز دیگه چهارساله میشن..قشنگ اشکال هندسی رو میکشن. اسماشونو میدونن..درخت خورشید ابر.ت ...

ان شاالله که سلامت باشند.

بچه ی من کلا به مداد و دفتر علاقه نشون نمی داد. اون قدر جای دفتر آخ و آوخ کردم و گفتم محکمتر نکش دردم میاد تازه علاقه نشون داده.

میدونم نقاشی خیلی ساده آیه ولی واسه منی که چند سال منتظر بودم خیلی قشنگه

ان شاالله که سلامت باشند. بچه ی من کلا به مداد و دفتر علاقه نشون نمی داد. اون قدر جای دفتر آخ و آوخ ...

از نظر من خوبه 

یه کتاب آموزش نقاشی از این مرحله به مرحله ای ها بخر از روش بهش یاد بده بچه ها زود یاد می گیرند.

دایره می کشه. واسم سوال شد. بچه ای هست که مثل پسر من تازه شروع کرده به نقاشی.

معمولا بچه ها از دو سه سالگی شروع می کننــد ب خط خطی کردن و مـداد دست گرفتـن از چهار پنج سالگی ام نقاشـی های با معنـی میکشـن. 

من پسـر داییـم همسن پسـر شماست ولـی اون مهد میـره نقاشـی های ساده می تونـه بکشه. 

بچه من از نقاشی بدش می اومد  اینقدر که فقط با عصبانیت خط خطی میکرد  الان ۷/۵ سالشه تو مد ...

همون پسر من که کلا علاقش به آچار و وسایل خونس.

بیا بهش بگو یخچال درست کنه با وسایل و اسباب بازی‌اش برات درست می کنه. یا جاروبرقی و آبمیوه گیری.

ولی تو ظریف کاری مثل مداد دست گرفتن و قاشق دست گرفتن مشکل داره نیاز به تمرین زیاد داره. تاخیر گفتاری هم داره.

برا همون خیلی خوشحال شدم