2777
2789
فدات شم  خانما تو بارداری باید کنترل کنن زیاد نخورن خواستی عکسم تو تاپیکم هست صفحه دوم

رفتم دیدم من الان اونجور تخته ولی باریک تر😐 کاش لاقل ۳ کیلو بشه فردا سخته نگهداریش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه استعداد چاقی شکمی دارم یه هفته ول کنم قلمبه میشه همیشه مراقبه فقطم شکمم گنده میشه لعنتی&nbs ...

از کل چاقی همین شکمه بده و رو مخه😕

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
متاسفانه استعداد چاقی شکمی دارم یه هفته ول کنم قلمبه میشه همیشه مراقبه فقطم شکمم گنده میشه لعنتی&nbs ...

من چاق بشم هم باسن فقط شکمم بزرگ نمیشه شکر خدااا😍

ولی خب رعایت میکنم همیشه ۰ون شوهرم همقد خودمه زیاد هیکلی بشم بد میشه کنارش

اسی منم قبل بارداری شکمم تخت تخت بود الان دارم حسرت اون شکمو میخورم الان شکم دارم دخترمم چهار ماه و ده روزشه تقریبا نمیدونم شکممو ببندم امکان داره باز کوچیک شه یا ن اصلا ترک اینا نداره ها فقط یکم بزرگ مونده دوران بارداریمم شکمم زیاد یزرگ نبود دخترمم هفته ۳۷ پنج روز دنیا اومد ۳۷۵۰ بود وزنش 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
اسی منم قبل بارداری شکمم تخت تخت بود الان دارم حسرت اون شکمو میخورم الان شکم دارم دخترمم چهار ماه و ...

ماشالله چ قرص میخوردی چی مصرف کردی وزنش عالی بود

اره بابا کم میشه نگران نباش ورزش های مخصوص شکم رو انجام بده 

اگه گن ببندی مرتب زود  جمع میشه ولی مرتب حداقل ۶ ماه ببند

ماشالله چ قرص میخوردی چی مصرف کردی وزنش عالی بود اره بابا کم میشه نگران نباش ورزش های مخصوص شکم رو ...

فموبرام اون یکی اسمش دقیق یادم نیس پریتال بود چی بود🤦🏻‍♀و البته پودر لیدی میل هم خردیدم ولی نتونستم یه بسته رو تموم کنم حالم بد میشد وقتی میخوردم

وقتی ب شکمم نگا میکنم فقط حرص میخورم

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
ماشالله چ قرص میخوردی چی مصرف کردی وزنش عالی بود اره بابا کم میشه نگران نباش ورزش های مخصوص شکم رو ...

سلام عزیزم سوالی داشتم ازتون درمورد ماسک جوهر لیمو ..دوره خاصی داره؟یا باید مرتب استفاده بشه؟..بعد از قطع کردن پوست خراب نمیشه؟چون گفتی ترکیبات کرم فائزه ست ..میخوام استفاده کنم برای لک هام ..بعد موقع استفاده باید مرتب ضد آفتاب برنیم؟ممنون

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
خب انداره ی پرتقال باید میومد بالا یا نه کیسه اب کووو جفت کووو جنین کوووو😂

مال منم کوچولوعه بهش نمیخوره شیش ماهش باشه تا لباس جذب نپوشم معولم نمیشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
منم شکم نداشتم بچه م سه کیلو نیم بود و الآنم شکمم تخته بدون ترک انگار نه انگار زایمان داشتم هیچکس مت ...

تو از معجزات خدایی دست راستت رو سر من 😉😀

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
سلام عزیزم سوالی داشتم ازتون درمورد ماسک جوهر لیمو ..دوره خاصی داره؟یا باید مرتب استفاده بشه؟..بعد ا ...

هفته ای یکبار بزن

اونی‌ک‌گفتم‌ترکیبات فایزه و... فقط این ک نیست کلی چیزی شیمایی هم قاطیش میکنن اگ فقط جوهر لیمو بود ک حل بود

ضدافتاب بهتره بزنی امیشه چه بخاد این‌ماسک چه نه

من دیگه نزدم فقط درحدی ک دلم‌میخاست و پوستم روشن شد

برهم‌نگشت یعنی‌من پیزی‌حس‌نمیکنم

مگه دوباره ب مرور زمان‌تیره بشه با لک‌جدید بزنم

میتونی‌توش اردنخود چی‌هم‌اضاف کنی ک‌بکم‌ملابم‌تر بشه

باورت میشه ۳۵ کیلو بودم استخووون خالی گن میبستم و سوتین با اینکه سینه نداشتم😂😂😂 بعد الان ۱۷۰ قدم ...

عزیزم چه جور گنی میبستی 

یه توضیح میدی دقیقا چه جنس و چه مدلی بود 

اخه این ساعت شنیا که وحشتناکن اینقد اذیت میکنن 

و اینکه کلا تو خانوادتون ژنتون کمر باریکه و شکم ندارین یا فقط تویی اینجوری؟