2777
2789

ب دست میاره😂

من چندروزه با نامزدم  سر یه موضوعی قهر بودم  

الان میخوام یه کم ناز کنم چکار کنم😂

و شما وقتی قهر میکنید چجوری دلتونو به دست میاره و چی میشه ک اشتی میکنید

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

زیاد قهر نمیکنم

یبار ناراحت بودم از دستش فقط ک اونم وقتایی ک ناراحتم کم حرف میزنم و کوتاه جوابشو میدم معذرت خواهی میکنه و قربون صدقه میره و ...

میگفت تو عجب سیاستی داری ولی با این سنت

۱۹ سالمه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد قهر نمیکنم یبار ناراحت بودم از دستش فقط ک اونم وقتایی ک ناراحتم کم حرف میزنم و کوتاه جوابشو می ...

😂

ما دو سه ماهه ث همش به خاطر یه بهانه قهر میکنم مقصرم نامزدمه همیشه

الان بهش کفتم واسم هدیه بگیر تا ناراحتیم خوب شه😂

😂 ما دو سه ماهه ث همش به خاطر یه بهانه قهر میکنم مقصرم نامزدمه همیشه الان بهش کفتم واسم هدیه بگیر ...

😂😂

اتفاق دوست پسرم خودش هدیه گرفت برام

اسب تک شاخ میدونست دوست دارم .رفت گرفت ک از دلم در بیاره 

چیز مهمی هم نبود اون مسئله ولی نمیخواست ناراحت باشم ازش 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
😂😂 اتفاق دوست پسرم خودش هدیه گرفت برام اسب تک شاخ میدونست دوست دارم .رفت گرفت ک از دلم در بیاره& ...

متاسفانه نامزد من بلد نیست خودم باید بهش بگم🤧😂

متاسفانه نامزد من بلد نیست خودم باید بهش بگم🤧😂

بگو یاد بگیره دیگه

چجوری بگم و یادش بدم🤕 خیلی دوست دارم سر خود بگیره ولی نمیگیره

ی وقت بشینین راجه ب این چیزا حرف بزنین

بپرسین وقتی ناراحتین چی خوشحالتون میکنه چی باعث میشه صهر ادامه دار نشه چی باعث میشه قهر طولانی شه 

چیکار کنیم چیکار نکینم 

این مدل حرفارو بزنین