2777
2789
عنوان

اعتکاف با نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 81 پست
شیرت کم و زیاده میشه،ممکنه خدای نکرده نوزادت مریض شه

ععع واقعا تجربه ندارم اخه فقط سه روزه روز ها هم که کوتاه افطار تا سحر هم می تونم خودم و تقویت کنم یا از قبل شیر بدوشم اماده داشته باشم از قدیم گفتن کار نشد نداره باید ببینم خدا لیاقتش و بهم می ده یا نه خدا خودش شاهد باشه که دوس دارم برم سعیم و می کنم اگه نشد به بزرگی خودش ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت روا شدنت قبول ولی واقعا اعتکاف جای نوزاد نیست هم آدم زیاده و نوزاد بیمار میشه هم از لحاظ بهداش ...

بله درسته تصمیم دلی بود اون لحظه به عقلم رجوع نکردم من می گم حالا که شده 

نمی دونم بنظرم یکسال و ۴ ماه اذیتش بیشتره پسره من الان بیشتر در حال خواب و شیر حوردن اگه دلش درد نکن ...

درسته امسال برای شما کمتر اذیت داره فقط من با خوندن سوالتون قیافه ی بقیه اومدم تو دهنم که چطور برخورد میکنن هم از نظر نجسی و پاکی که چطور رفتار کنن هم از نظر گریه بچه بعضی ها خیلی رفتار مهربانه ای ندارن یا شاید براشون مسائل اعتقادی اولویت داشته باشه به رعایت حال شما و یه نوزاد  ۴ ماهه 

امیدوارم بتونید جوری که دلتون میخواد نذرتون رو ادا کنید بقیه هم اذیت نشن 

درسته امسال برای شما کمتر اذیت داره فقط من با خوندن سوالتون قیافه ی بقیه اومدم تو دهنم که چطور برخور ...

انشالله در کل می دونم خدا انقدر مهربونه که راضی به اذیت بچم و بقیه نیس خودش از دلم خبر داره اگه ببینم بقیه رو ناراحت می کنه بر می گردم خونه

خخخخ خوب نذر کردم با بچم برم

اخه دختر جان از طرف خودت نذر میکردی بچه رو چیکار داشتی جانم 

ای امان از دست ما مامان ها من پسرم مرد گنده شده هرجا میخوام برم دنبال بهانه ام با خودم ببرمش فکر میکنم هنوز دو ماهشه

انشالله در کل می دونم خدا انقدر مهربونه که راضی به اذیت بچم و بقیه نیس خودش از دلم خبر داره اگه ببین ...

عزیزم صیغه که نخوندی اگه اذیت شدی میتونی برگردی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

انشالله که بشه هیچ کس هم اذیت نشه

ان شالله عزیزم 

خدا خودش کمک میده

رفتی مارو هم دعا کن😘😘

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭