2777
2789
عنوان

چرا خیلی از بازیگرا و حتی بلاگر ها و یا مجری ها مجرد می مونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از زنها برای اینکه خونه زندگی داشته باشن ازدواج میکن خب زنی ک موقعیت عالی داره درآمد خوب داره ...

اون کسیم که بخاطر رسیدن به موقعیت خوب ازدواج میکنه، خبر نداره دو روز دیگه همه رو همون آقای شوهر میزنه تو سرش. استقلال مالی برای زنان خیلی مهمه

بین مردمان عادی هم فاجعست عزیزم. متاسفانه طلاق عاطفی که بیداد میکنه

درسته خدا خودش درست کنه آینده خوبی در انتظار جامعه نیست

ولی توی این قشر خیلی بیشتره اونم به خاطر همین شهرت و دیدگاه ها و خصوصیات اخلاقی خاصشون هست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عزیزم مجرد بودن اونها با مجرد بودن مردم عادی فرق داره اونا هر پارتنری بخوان میتونن داشته باشند هیچ ...

بنظرم زودی قضاوت نکن چون ممکنه خیلی‌هاشون از من و شما خیلی بهتر باشن

بین مردمان عادی هم فاجعست عزیزم. متاسفانه طلاق عاطفی که بیداد میکنه

درسته

افراد مشهور تو چشم ترن و فک میکنیم آمارش بالاست در صورتی ک از نظر من جدایی و سبک زندگی اونها یک امتیاز خوب داره و اون اینکه از ترس حرف کسی تن ب زندگی با آدم اشتباه نمیدن و عمرشونو حروم نمیکنن ولی بین مردم عادی طلاق عاطفی زیاده ولی چون در کنار هم بخاطر حرف مردم یا داشتن بچه و شرایط خاص ادامه میدن فک میکنیم مشکلی ندارن.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
بنظرم زودی قضاوت نکن چون ممکنه خیلی‌هاشون از من و شما خیلی بهتر باشن

مگه داشتن پارتنر دلیل بر بد بودنه عزیزم 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
مجرد بودن تو این زمانه بهترین تصمیمه خانوم باید مستقل باشه نه اینکه آقا بالا سر داشته باشه تفریح ک ...

شایدم حرفتون درست باشه اما هر آدمی تو زندگیش سختی‌های خاص خودشو داره همه و همه

عزیزم اکثریت دوست دختر و دوست پسر دارند و نیاز های جنسیشون برطرف میکنن . اینجوری متونن با هرکسی باشن.و هیچ انگیزه ای برای تشکیل خانواده و فرزند ندارن

دنیای بازیگران خیلی کثیفه...

درسته افراد مشهور تو چشم ترن و فک میکنیم آمارش بالاست در صورتی ک از نظر من جدایی و سبک زندگی اونها ...

کاملا خق با شماست. این رو هم من اضافه کنم که متاسفانه بین مردمان عادی زنانی که به لحاظ عاطفی از طرف خانواده و به لحاظ مالی پشتوانه ندارم، ترجیح میدن توی اون زندگی بمونن و اصطلاحا بسوزنو بسازن. برای همینه که طلاق عاطفی بیداد میکنه. 

شایدم حرفتون درست باشه اما هر آدمی تو زندگیش سختی‌های خاص خودشو داره همه و همه

خب الان چه ربطی به سختی داره؟

الان سطح توقعات مردا از زن ها رفته بالا انگار که زن ها عروسک باربی هستن و بین خیلی از زوجین طلاق عاطفی حاکمه

وقتی خانوم مستقل باشه چه نیازی به مردای امروزی داره؟

گذشت دوران اون مردای با غیرت... 

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤
2810