2777
2789
عنوان

چندوقت بعد از زایمان سرحال شدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 32 پست
آخ گفتیی قشنگ مردم من شوخی نیستا ۹ ماااه هر رووز  روزی ۵.۶ بار بالا بیاری خونریزی معده ای ک ...

راستش نمیتونم درک کنم.بارداری به شدت راحتی داشتم.نه درد نه ویار هیچییییی.بعد زایمان خدا گفت بخور بخواب بسه😂یه بچه ی کولیکی بیقرار گذاشت تو دامنم دهنم رو سرویس کرد.واقعا با دوستات موافقم😁بچه داری اونم نوزاد کابوسه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه منم تا چهارماه تهوع داشتم  24ساعت هم درد کشیدم تا زایمان طبیعی کنم بخیه هم خوردم رابطه ...

چه سخت.نه من بارداری و زایمانم راحت بود ولی بعدش خیلی اذیت شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
راستش نمیتونم درک کنم.بارداری به شدت راحتی داشتم.نه درد نه ویار هیچییییی.بعد زایمان خدا گفت بخور بخو ...

دقیقا برعکس منی😂😂

زایمان راحت

بچمم آروم بود فقط برای شیر بیدار میشد میخورد دوباره میخوابید😁

خدا گفت برای تو دیگه درد و بلا بسههه استراحت کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
دقیقا برعکس منی😂😂 زایمان راحت بچمم آروم بود فقط برای شیر بیدار میشد میخورد دوباره میخوابید😁 خد ...

خدا حفظش کنه موفقیتش رو ببینی🌹

پسر من با چشماش دهن قشنگشم باز می‌شد جیغ میزد تا دوباره بخوابه.از بی خوابی شبیه زامبی شده بودم.یعنی یه فیلم درست و حسابی تا یه سالگیش ندارم تو همشون فقط صدای جیغه😬🤦‍♀️

خدا حفظش کنه موفقیتش رو ببینی🌹 پسر من با چشماش دهن قشنگشم باز می‌شد جیغ میزد تا دوباره بخوابه.از ب ...

زنده باشی گلم همچنین شما❤

عاا چقدر سخت بوده🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا الان آروم شده؟؟بهانه نمیگیره؟

پسر من خرابکاریاش زیااد شده 

مدام در حال شکستن و ریخت و پاشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
زنده باشی گلم همچنین شما❤ عاا چقدر سخت بوده🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا الان آروم شده؟؟بهانه نمیگیره؟ پسر من خ ...

پسر من کلاس اولیه.خیلی آروم و فهمیده شده 

دوره ی بهانه گرفتنش تموم شده .ولی برای پسر تو طبیعیه.هنوز خیلی جوجه است.یه دوره ای بین همه ی بچه هاست تموم میشه.داره به روش خودش دنیا رو کشف میکنه.

پسر من کلاس اولیه.خیلی آروم و فهمیده شده  دوره ی بهانه گرفتنش تموم شده .ولی برای پسر تو طبیعیه ...

عزیزممم🥰😍😍دامادیشو ببینی عزیزم...

آره این کشف کردنش یکم کارو سخت میکنه😅

کاش بری دکتر بعد از زایمان بدن زن ضعیفه داروی تقویتی برات بنویسه عزیزم

آره حتما میرم ممنون که گفتی 

پیش چه دکتری برم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
تا ویتامین نخورم مفاصلم درد ناجور دارن سه ساله زایمان کردم😅😅😅 بنیه هرکی فرق داره

چه ویتامینی 

بله فرق داره 

فدات دکتر زنان فکر میکنم چون اونا میدونن بعد از زایمان بدن زن نیاز به چه چیزایی داره گلم

باش عزیزم حتما میرم 😘

جفتش سخته خداییش

برای من بچه داری راحتتره

با وجوو تماام اذیتاش

حداقل حاالم خوبه

تو بارداری خونه نشین شدم کلا

چه ویتامینی  بله فرق داره

درد گرفتگی عصلات داری و کتف و شونهات درد میکنه منیزیم ب۶ قرص جوشانش خوبه

اگر استخونت تق تق صدا میده و حالتت افسردگیه ویتامین د

اگر احساس میکنی دندوناتم درد میکنه و درد مفاصل داری  کلسیم 

اگرم ضعف و سرگیجه ب کمپلکس ب ۱۲ بزن امپول

قرص اهنم دکتر زنان ی مدل قوی که اسمش یادم نیست برای دو‌سه ماه میده

تبریک

1
5
10
15
20