2777
2789
عنوان

خواهرزادم‌آبله مرغون‌گرفته پسرمم پیشش بود ممکنه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 17 پست
دقیقا تو‌اوج‌امتحانام  ولی خب اگ‌الان بگیره بنظرم‌خیلی بهتره خودم‌مراقبت میکنم ک نگیرم  ...

آره درست میگی

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
پدرم‌فوت شده چندروزه مراسم عزاست و یدفعه بدنش ریخت بیرون بدنش 

خدا رحمت کنه 

آبله قبلا فصل بهار زیاد بود نمیدونم چرا امسال پاییز و زمستون انقدر فراوون شده تا آخر بارداریت سعی کن تا مجبور نشدی بیرون نری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمت کنه  آبله قبلا فصل بهار زیاد بود نمیدونم چرا امسال پاییز و زمستون انقدر فراوون شده تا ...

ممنون 

خواهرم میگه کل کلاس پسرش امروز غیبت زدن چون همشون‌یدفعه باهم‌گرفتن من امروز‌پسرم‌و‌نفرستادم‌ مدرسه گفتم حتما میگیره

گ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤