2777
2789
عنوان

برای دخترم دعا کنید خوب نمیشه

66 بازدید | 9 پست

دخترم ۶ سالشه شب ادراری داره از نوع اولیه 

دکتراطفال بردم ازمایش گرفت گفت مشکلی نداره 

میخوام ببرم متخصص اورولوژی میگن داروهاش عوارض چند بار تشنج کرده  و اینکه بعد از قطع دارودوباره بچه شب ادراری گرفته

کسی مشکل منا داره 

زمستان هوای سردشستشو کمر درد خونه اپارتمان بوی ادرار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر شب ادراری بهش دارو نده

ببر طب سنتی خوب

بهش گرمی بده

شبا اصلا نوشیدنی نخور 

قبل خواب ببرش دستشوی

نصف شب حتما بیارش کن ببر دستشوی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
شما داشتید

من از وقتی پسرم از پوشک گرفتم اینارو رعایت کردم اصلا شب ادراری نداشت دو سالگی.

شبا دندون قروچه میکرد بردم طب سنتی اینارو گفت 

همچنین گفت شبا کف سرش با روعن کنجد اصل ماساژ بدم

حتما ببر طب سنتی خوب، جواب میگیری احتمالا کمر وپهلوهاش باید با روعن سیاه دانه یا کنجد ماساز بدی با ی جی ببندی گرم نگه داری

حیف نیست بچه سالم ببندی ب دارو شیمیای

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
 دکتر گفت پوش‌ک کن

ن بابا 

بنطرم از ریشه درمان کنه طب سنتی ببر مواردی هم ک گفتم رعایت کن تا ی ماه خوب نیشه خودش عادت میکنه شبا میره دستشوی