2777
2789

من همیشه فکرمیکردم اینا واقعی نیستن الکی میگن

امروز رفتم یه جا که یه دکتر طب سنتی داره پول هم اصلا نمیگیره از روی زبان خیلی چیزا میگه.

من اصلاااا اینارو باور ندارم ولی مگه میشهههه؟شما تاحالا رفتین؟؟

رفتم پیشش گفت زبونتو ببینم من زبونمو اوردم بیرون فقط یه نگاه انداخت یه دعایی خوند بعد شروع کرد به گفتن عین حقیقت رو میگفت از کجا میفهمن اخه‌

اول بهم گفت تو خیلی مقایسه میکنی برا چی اینقد زندگیتو با بقیه مقایسه میکنی برا چی اینقد غر میزنی (اینو عین حقیقته من شدیدا ادم مقایسه گری هستم و خیلی اذیتم بخاطر این موضوع)

بعد گفت قرص هورمونی هم که میخوری گفتم دکتر بهم داده گفت عادت ماهانت هم مشکل داره و برای این کار گفت روغن سیاهدانه بمالم به شکمم .واقعا از کجا فهمید من قرص هورمونی میخورم؟

بعد گفت کل اتاقتو موهات برداشته خیلی ریزش مو گرفتی چند تا دارو گفت بزنم به موهام اینم راست گفت اتفاقا چند روز پیش به مامانم گفتم کل اتاقم پر از موهام شده شدید ریزش مو گرفتم.

بعدم به مامانم گفت براش یه نذر داشتی که انجام ندادی برو فکرکن ببین چی بوده یادت بیاد انجام بده گردنت هست

یا مثلا گفت درد قفسه سینه و معده اینا داشتی که اینم درست گفت 

کلا خیلی چیزا گفت همشونم درست بودن اینا از کجا میفهمن؟ برا خواهر و مامانمم دید دقیقاااا واقعیت رو گفت.

مثلا خواهرم بعضی وقتا قلیون میکشه بهش گفت برا چی دود مصرف میکنی

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم پول نگرفت کلا از هیچکس پول نمیگیره 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
نه رمال است نه جادو گر  بر حسب شکل زبان و بار زبان متوجه طبع شما میشه و بیماری های روحی و جسمی ...

منکه نگفتم رمال و جادوگره:/ خودم گفتم دکتر زبان شناسی طب سنتی

کدوم شهر هست ؟کرج؟

نه عزیزم

من ی بار طب اسلامی رفتم یعنی شوهرم رفت فصد کنه.قشنگ ویژگی ها و خصوصیات من و بچه امم گفت حتی گفت سزار ...

اررره دقیقا

من حتی قبل اینکه بریم به خواهرم گفتم این طب سنتیا همش الکیه ولی وقتی دیدم چیا میگه خیلی تعجب کردم دقیقا همه چیو گفت

یه تجربه بگم برای دوستان البته اگر استارتر ناراحت نمیشه 

من چند روز پیش یهویی حالم بد شد چیزی شبیه بی حالی و سرما خوردگی و گلو درد ...

لوزه هام هم بدجور متورم شده بودن 

به همسرم گفتم تو دستات قوی تره بیا با روغن سیاه دونه گلو و جلوی سینه رو به طرف بالا ماساژ بده ..

یه ده دقیقه ماساژ داد .. 

یهویی پا شدم و رفتم دستشویی و به طورز وحشتناکی خلط،و چرک از گلو و دهانم خارج شد! 

تا دو روز پشت سر هم ،تا دراز می کشیدم باید بلند می شدم ووهمین طور بیرون می امدن ،مقداری بسیار عجیب و بسیااااار زیاد بود ..  شاید بتونم بگم به راحتی اندازه یک کاسه بزرگ از گلوی من خارج شد .

شاید دوستان یکم بدشون بیاد ولی برای تجربه برای خودم جالب بود .

من همیشه تنگی نفس و خس خس سینه داشتم . بعد از اون کاملا سرحال شدم و به روال عادی زندگی برگشتم انگار که اصلا مریض نبودم . .. 

2810